14 geweldige manieren om van gebruikte pallets meubels te maken

Geplaatst op

Banken, stoelen tafels en meer. Je kunt van alles maken met gebruikte pallets. Pallets lenen zich perfect voor het maken van meubels. Hier zijn 15 manieren om van gebruikte pallets mooie en eigenzinnige meubelstukken te maken. Vanaf vroeger worden pallets al gebruikt voor het maken van meubels en dan vooral de handige doe-het-zelvers uit de scheepvaart. Pallets zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook goedkoop en gemakkelijk te krijgen. Met een beetje klustalent of het klustalent van een bekende kunnen ze worden omgevormd tot bijna elk meubelstuk.

Hier zijn 14 geweldige manieren om palletmeubelen aan je huis toe te voegen:

 

Pallet Bar

Gebruik pallets zijn perfect om een mooie bar te maken voor bijvoorbeeld in de kelder.

Huwelijksdecoratie DIY

Dankzij websites als Pinterest vinden veel bruiden inspiratie voor persoonlijke DIY knutselwerkjes voor hun speciale dag. Pallets kunnen worden omgezet in een mooie foto achtergrond, tafels, stoelen en decoratie.

Boekenplank

Gebruik pallets om een boekenkast te maken. Dit kan een geweldige manier zijn om boeken te organiseren, ornamenten te tonen en uw favoriete serviesgoed op te bergen.

Koffietafel

Als je voor het eerst met pallets gaat klussen, is het maken van een salontafel misschien wel het gemakkelijkste project om mee te beginnen.

Opslagkist

Creëer een palletkist in elke gewenste grootte voor speelgoed, kerst spullwn of iets anders dat je uit het zicht wilt hebben.

Kindermeubilair

Je hoeft niet veel uit te geven aan kindermeubilair dat niet lang gebruikt zal worden. Met wat pallets en felle verf kunt je gemakkelijk leuke meubels voor de kinderkamer maken.

Plantenbakken

Of het nu gaat om een enorme pallet verticale tuinmuur of een eenvoudige plantenbak, dit is het perfecte doe-het-zelfproject om mee te beginnen.

Trap

Dit is een veel ambitieuzer project, en je hebt hiervoor waarschijnlijk hulp nodig. Maar het is zeker een prachtige manier om je huis te laten opvallen.

 

Buitenzitplaats

Pallets worden vaak gebruikt om buitenmeubilair te maken. Je kunt het tuinmeubilair op maat maken voor jouw buitenruimte en het in verschillende kleuren aankleden.

Wijnrek

Je hoeft de wijncollectie niet te verbergen als je deze op een eenvoudige en elegante manier kunt tonen met behulp van pallets.

TV-meubel

Je kunt een TV-unit bouwen met opslag van gebruikte pallets.

Kantoormeubilair

Voeg een beetje plezier toe aan een neutrale kantoorruimte met een eigenzinnige pallettafel.

Een bed

Een palletbed is niet te moeilijk te monteren en geeft je de kans om veel opberghoeken onderin te creëren.

Tuinpad

Pallets zien er geweldig uit in een tuinpad.

Gerelateerde berichten

5 Redenen waarom je een slaapbank nodig hebt

Een slaapbank is zonder twijfel een van de grootste uitvindingen in de moderne inrichting en zeker een veelvoorkomende verschijning in huizen van...

Lees meer

Over ons

We zijn een website waar je tal van interessante blogs kunt lezen. Doe er dus zeker je voordeel mee als je inspiratie zoekt!

Contactgegevens

Via info @ interieurvannu.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden