5 tips bij het inrichten van een kinderkamer

Geplaatst op

Het inrichten van een kinderkamer is een hele uitdaging: waar ga je beginnen? Om je te helpen geven we 5 tips om een kamer mooi in te richten, zodat je kleine zich helemaal thuis voelt in zijn of haar kamer. We bespreken een aantal opties voor het behang in de kinderkamer.

 

Sport

Zonder alle muren vol te plakken met posters van het favoriete idool van je kind, kun je ook kiezen voor een sportthema in de kinderkamer. Een muur vol met voetballen of hockeysticks kan de ruimte erg gezellig maken. En qua achtergrond zijn alle kleuren mogelijk.

 

Stripfiguren

Stripfiguren doen het altijd goed bij kinderen. Donald Duck, Mickey Mouse, Pluto of Knabbel & Babbel zijn in vele kinderkamers terug te vinden. Ook als je kind fan is van een kinderprogramma is daar vaak wel behang van te vinden, bijvoorbeeld van Dora of Woezel & Pip.

 

Dieren

Ook behang met dieren is altijd een goede optie in de kinderkamer. Als je kind erg graag naar de kinderboerderij gaat kun je kiezen voor schapen en paarden. Vooral kleuters kunnen ook nog al eens onder de indruk raken van kleine beestjes in de tuin; behang met allerlei vrolijke insecten is dan ook zeker het overwegen waard.

 

Knuffels

Als je kleine het liefst in bed slaapt met een zachte knuffel, waarom dan niet kiezen voor een behang vol teddyberen en knuffelkonijnen? Dit soort behang zorgt vaak voor een echte rustgevende omgeving.

 

Natuur

Een toverbos op de muur kan voor fantasierijke dromen zorgen. Daarnaast hebben de groene en bruine kleuren vaak een rustgevend effect. Ook is er behang van Nijntje in de natuur, bijvoorbeeld met bloemetjes en bomen. Ook wolken zijn erg populair bij kleine kids.

 

Zoals je ziet is van alles mogelijk voor behang in de kinderkamer. Met een mooi behang zal je kind heerlijk kunnen spelen in zijn of haar eigen kamer.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een website waar je tal van interessante blogs kunt lezen. Doe er dus zeker je voordeel mee als je inspiratie zoekt!

Contactgegevens

Via info @ interieurvannu.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden