De top 3 auto interieurs van 2020

Geplaatst op

Een auto interieur kan heel wat toevoegen aan een het plezier dat dit vervoersmiddel je kan geven. Naast dat een interieur er heel strak uit kan zien, kan het ook nog eens heel comfortabel zijn. In deze blog gaan we het hebben over de beste interieurs die wij kunnen verwachten van automerken in het jaar 2020.

3. BMW

BMW staat bekend om de goede kwaliteit van de BMW onderdelen, of heerlijke stoelen maar ook om heel veel andere eigenschappen. De BMW die gaat uitkomen met het mooiste interieur volgens ons is de 2020 BMW X5 midsize Crossover. Deze auto heeft een zeer elegant interieur met synthetisch leer, stoelverwarming, lekkere armleuningen en een ramen dak waardoor je naar boven kunt kijken. Dit zit allemaal standaard in de auto, daarnaast heb je ook nog opties die de auto nog luxer maken. Toen wij deze auto bekeken op de autobeurs van 2020 zagen wij goede potentie in deze modern ingerichte auto.

2. Volkswagen

Volkswagen staat misschien iets minder bekend als een auto die high-end is als je dat bijvoorbeeld vergelijkt met een BMW. Maar Volkswagen maakt steeds grotere stappen in de goede richting om eigenlijk ook echt een high end auto fabrikant te worden. Daarom komt de Volkswagen 2020 GTI op plek nummer 2 als het gaat om mooiste Interieurs. Deze auto wordt ook standaard geleverd met synthetisch leer, verwarmde stoelen en een makkelijk bruikbare dashboard en is over het algemeen gewoon prachtig ingericht van binnen.

1. Kia

Een automerk dat je misschien ook niet snel zou verwachten op een lijst met de mooiste interieurs qua auto’s is Kia. Dit merk heeft net als Volkswagen hele goede stappen gemaakt om kwalitatief goede auto’s te maken tegen een schappelijk prijsje. De Kia 2020 Telluride staat daarom ook op nummer 1 als het gaat om beste interieurs in auto’s. Deze auto heeft een leren interieur met een verwarmd stuur en dual-zone automatische klimaatcontrole met een glazen dak. De auto komt ook nog eens met gekoelde en verwarmde stoelen voorin en het stuur is van leer. Een hele mooie auto van binnen als je kijkt naar het design.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een website waar je tal van interessante blogs kunt lezen. Doe er dus zeker je voordeel mee als je inspiratie zoekt!

Contactgegevens

Via info @ interieurvannu.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden