Dé trend van 2018: vloerbedekking van kunstgras

Geplaatst op

Een leuke trend van het afgelopen jaar is om een vloerbedekking van kunstgras in je woning te leggen. Welke trends spelen er dit jaar en wat voor mogelijkheden biedt een vloerbedekking van kunstgras?

Kunstgras in de kinderkamer

Het vaakst wordt kunstgras toegepast als vloerbedekking in de kinderkamer. Het kunstgras zorgt voor een zachte speelondergrond voor kinderen, waardoor je de kinderkamer omtovert tot speelwalhalla. Op deze manier creëer je een leuke speelomgeving voor je kind en geef je ook een speelse look aan de woning.

Een aantal leuke voorbeelden van soorten kamers die je kunt creëren in combinatie met kunstgras:

  • Hockeykamer
  • Jungleroom
  • Voetbalkamer

Kunstgras is eenvoudig te stofzuigen en gemakkelijk met een sopje af te nemen. Hierdoor blijft de vloer nog langer goed en kan je zoon of dochter ongestoord spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Voor kinderkamers adviseren we de kortere variant kunstgras.

Kunstgrasondergrond voor op het balkon of terras

Nog een leuke trend is de ondergrond van kunstgrastapijt op het terras of het balkon. Grastapijt is kort en hierdoor vrijwel onderhoudsvrij. Toch creëer je hiermee een leuke, natuurlijke sfeer op je terras. Bovendien biedt dit gras verzachting voor als je op blote voeten loopt. Met een paar vierkante meter fleur je je balkon op zonder iedere week te hoeven maaien. Geef je liever een andere teint aan je tuin? Geen probleem! Kunstgrastapijten voor buiten zijn ook beschikbaar in andere kleuren zoals geel, blauw, wit of rood. Vraag voor de ultieme combinatie met jouw tuinaccessoires altijd eerst kleurstalen aan bij je kunstgrasspecialist.

Doe mee met dé trend van 2018

Een vloerbedekking van kunstgras is dé trend van 2018. Je geniet van veel gemak in onderhoud en een heerlijk zachte ondergrond voor zowel binnen als op je balkon of terras. Kunstgras is dé oplossing voor een kleurrijke woning en veel gebruikersgemak.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een website waar je tal van interessante blogs kunt lezen. Doe er dus zeker je voordeel mee als je inspiratie zoekt!

Contactgegevens

Via info @ interieurvannu.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden