Een geschikt verhuisbedrijf vinden

Geplaatst op

Wellicht heb je een nieuwe baan en wil je met behulp van een verhuisbedrijf Vught, Amsterdam, Scheveningen, Assen of een andere plek in Nederland gaan bewonen. Je eerste reactie is om je computer of telefoon te pakken en “verhuisbedrijf” in de zoekmachine te typen. Het kiezen van een verhuisbedrijf mag echter niet blindelings gebeuren. Daarom geef ik een aantal tips om het juiste verhuisbedrijf uit te kiezen.

De diensten

Als je aan je reis begint om een verhuisbedrijf te vinden, is het belangrijk om na te denken over wat je verhuizing inhoudt en of een verhuisbedrijf de diensten levert die aan je specifieke behoeften voldoen. Hebben ze ervaring met het verplaatsen van speciale voorwerpen zoals piano’s of antieke stukken? Zijn verpakkingskosten inbegrepen? Bieden de verhuisbedrijven verhuisgoederen aan? Biedt de verhuizer opslagplekken aan voor de items die je tijdens je verhuizing opzij moet zetten? Let goed op de verborgen kosten. Het doen van onderzoek en het stellen van vragen aan de verhuizers over welke diensten zijn inbegrepen en welke extra kosten kunnen worden toegepast zal je veel geld besparen.

Laat een offerte opstellen

Een belangrijke indicator voor het vinden van een goed verhuisbedrijf is of ze al dan niet een gratis prijsschatting geven. Een snelle online offerte of een offerte via de telefoon is een goed uitgangspunt, maar een gerenommeerd verhuisbedrijf zal een nauwkeurigere offerte aanbieden via een video of een in-home offerte. Vermijd de schok van een drastisch hoge factuur die ver afwijkt van de oorspronkelijke online offerte die je hebt ontvangen. Het inhuren van verhuizers die een thuisinschatting geven, geeft jou de mogelijkheid om een rondleiding te geven waarbij je hen precies kunt laten zien wat er verhuisd moet worden. Een rondleiding geeft je ook de kans om eventuele uitdagingen te bespreken, zoals verhuizingen in flatgebouwen.

Online beoordelingen

Het vinden van informatie over de verhuizer op hun website geeft je een idee met wie je te maken hebt, maar de beoordelingen van klanten zijn nog belangrijker. Het lezen van klantbeoordelingen van mensen die ervaring hebben gehad met het verhuisbedrijf dat je overweegt, geeft je veel inzicht in de manier waarop de verhuizers hun zaken doen. Dit kun je doen door recensies op Facebook of Google te lezen, maar ook door rechtstreeks contact op te nemen met de verhuizers en klantenreferenties op te vragen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een website waar je tal van interessante blogs kunt lezen. Doe er dus zeker je voordeel mee als je inspiratie zoekt!

Contactgegevens

Via info @ interieurvannu.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden