Hoe kun je je keuken ontwerpen rond een Amerikaanse koelkast?

Geplaatst op

Een Amerikaanse koelkast is erg opvallend en biedt je veel luxe. Wat een geweldige verschijning in je keuken. Ze zijn groot en als je van plan bent om je keuken opnieuw te ontwerpen, dan is het slim om deze rond je koelkast te stylen. In deze blog geven we je leuke tips over hoe je je keuken opnieuw rond je Amerikaanse koelkast kunt herontwerpen.

Welke kleuren kies je voor je keuken?

Er zijn meerdere kleurenopties waarmee jij je keuken en koelkast kunt laten matchen. Welke kun je kiezen? Als je kiest voor een roestvrijstalen koelkast dan zijn de tinten wit, zwart en grijs erg leuk. Een witte koelkast is goed te combineren met rood. Ook een rode koelkast is met heldere tinten te combineren. In feite is het heel makkelijk om leuke kleuren te mixen, voor inspiratie zul je bij experts terecht kunnen in real life of te kijken in woonmagazines. De regel met kleuren combineren is altijd: licht op donker, donker op licht. Speel met kleurschakeringen en kom zo tot een persoonlijk ontwerp.

Keukenkasten

Je kunt de Amerikaanse koelkast vrijhouden, maar er een aantal kasten omheen plaatsen (wel genoeg ruimte houden voor de ventilatie) is ook een optie. Of wat dacht je van twee wijnrekken naast de koelkast? Zulke rekken stralen een gezellige sfeer uit. Dat zorgt voor veel vrolijkheid.

Stijl

Er zijn zoveel stijlen waar we van kunnen genieten die passen in de keuken met een Amerikaanse koelkast. We nemen er hieronder een aantal met je door.

Industrieel

De Amerikaanse koelkast heeft meestal een industrieel design, waardoor hij erg goed past in een industrieel interieur. Wat is een industrieel design? In de industriële stijl spelen staal en beton een grote rol. Ook natuursteen is een vaak geziene gast in een industriële keuken.

Minimalistische

Zo weinig mogelijk elementen met een zo krachtig mogelijke uitwerking, dat is wat we graag willen zien in een minimalistisch interieur. Laat het nu net zo zijn dat een industriële koelkast vaak een minimalistische look heeft. Natuursteen en de tinten: zwart en wit horen bij deze interieurstijl.

Scandinavisch

Een Scandinavisch interieur is vaak ingetogen en heeft rustige kleuren. Een Amerikaanse koelkast met een heldere tint past precies bij deze woonstijl. Een rode of een zwarte zullen we je niet aanraden bij deze stijl, een witte of roestvrijstalen wel. Deze stijl heeft ook echt iets huiselijks, dat zorgt voor een keuken waarin je wilt thuiskomen.

Gerelateerde berichten

5 Redenen waarom je een slaapbank nodig hebt

Een slaapbank is zonder twijfel een van de grootste uitvindingen in de moderne inrichting en zeker een veelvoorkomende verschijning in huizen van...

Lees meer

Over ons

We zijn een website waar je tal van interessante blogs kunt lezen. Doe er dus zeker je voordeel mee als je inspiratie zoekt!

Contactgegevens

Via info @ interieurvannu.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden