Babykamer Set

Complete babykamer kopen?

De babykamer inrichten is iets waar veel aanstaande ouders naar uitkijken. Wanneer je al weet of het een jongetje of een meisje wordt dan kun je hierop inspelen bij de inrichting van de babykamer. Maar je kunt de babykamer natuurlijk ook neutraal houden, zodat de kamer zowel geschikt is voor jongetjes als voor meisjes. Hieronder zijn de complete babykamer sets te vinden van Interieurvannu. Door een complete babykamer set te kopen dan ben je ervan verzekerd dat de meubels perfect op elkaar aansluit. Daarnaast zijn de complete sets goedkoper dan wanneer je de verschillende meubelen apart bestelt.

8 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
8 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Babykamers voor jongens en meisjes

De babykamer wordt vaak met veel zorg uitgekozen, afgestemd op de komst van een jongetje of een meisje. Natuurlijk kan de babykamer ook neutraal ingericht worden, zodat wanneer het geslacht nog niet bekend is de babykamer wel al volledig ingericht kan worden. Met een set babykamer meubelen van Interieurvannu kan je de gehele kamer in dezelfde stijl inrichten. De sets bestaan namelijk uit een ledikant met een bijpassend commode, een garderobekast in dezelfde stijl en vaak wordt er ook een wandplank bij geleverd.

Babykamer meubels

In de complete babykamer sets zijn de meubels opgenomen die niet mogen ontbreken in een babykamer. Wanneer je al een kinderbedje, commode of kledingkast hebt gevonden voor jouw kleine spruit, dan kun je de verschillende babykamermeubels ook los kopen bij Interieurvannu. Op deze manier ben je niet gebonden aan een complete set, zodat je eventueel ook zelf een stijlvolle combinatie kunt maken in de babykamer.

Babykamer set kopen bij Interieurvannu

Verwacht je een baby en wil je de babykamer graag stijlvol inrichten? Dan ben je bij Interieurvannu aan het juiste adres! Onze collectie complete babykamer sets loopt uiteen van complete sets die specifiek voor een jongetje of meisje geschikt zijn, maar ook veel sets zijn neutraal uitgevoerd en kunnen dus ook al aangeschaft worden als het geslacht nog niet bekend is! Bestel de complete babykamer eenvoudig online bij Interieurvannu en profiteer van onze laagste prijsgarantie. Daarnaast hoef je jezelf geen zorgen te maken over het vervoeren van de set, alle babykamer sets worden namelijk gratis geleverd in Nederland en België.

Babykamer Set. Complete babykamer kopen? De babykamer inrichten is iets waar veel aanstaande ouders naar uitkijken. Wanneer je al weet of het een jongetje of een meisje wordt dan kun je hierop inspelen bij de inrichting van de babykamer. Maar je kunt de babykamer natuurlijk ook neutraal houden, zodat de kamer zowel geschikt is voor jongetjes als voor meisjes. Hieronder zijn de complete babykamer sets te vinden van Interieurvannu. Door een complete babykamer set te kopen dan ben je ervan verzekerd dat de meubels perfect op elkaar aansluit. Daarnaast zijn de complete sets goedkoper dan wanneer je de verschillende meubelen apart bestelt.

Vanaf: € 799,00