Banken

Bankstel kopen?

Wellicht één van de belangrijkste objecten in het interieur: de bank! De woonkamer is waarschijnlijk de kamer waar je het meest verblijft, dus dan is het prettig om een comfortabele plaats te hebben waar je heerlijk kunt neerploffen als je daar zin in hebt en die mooi staat met de rest van het interieur. Een hoekbank, een 2-zitsbank of een compleet bankstel… Waar gaat jouw voorkeur naar uit?
Toon 1 van 48 de 95 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 95 totaal
Van laag naar hoog sorteren

Banken collectie InterieurvannuDe vorm

Eén van de eerste dingen die komen kijken bij de aankoop van een bank is de vorm. Er zijn namelijk veel vormen beschikbaar. Het is daarom handig om te weten wat je precies wilt en wat de ruimte toe laat. Een hoekbank is bijvoorbeeld ideaal om lekker op te hangen en biedt genoeg ruimte als er visite op bezoek komt. Een nadeel van een hoekbank is uiteraard dat het veel ruimte nodig heeft. Is de ruimte wat beperkter? Overweeg dan een 2- of 3-zits bank te nemen (of een compleet bankstel met een 2- en 3-zits). Hierdoor heb je nog wat ruimte nodig voor bijvoorbeeld een bijzettafeltje. Bij het kopen van een compleet bankstel (of een fauteuil bij een hoekbank) is het handig om iets te nemen dat in dezelfde stijl is gemaakt als de bank. Of ga voor een opvallend accent in het interieur en kies een 2e bank of fauteuil die compleet anders is! Bedenk vooral wat de ruimte toe laat en welke stijl je wilt benadrukken. Bij Interieurvannu heb je onder andere de keuze uit:

Een bankstel van stof of van nappalonleder

Stoffen banken zijn lekker warm en knus. Daarom worden stof vaak als materiaal gekozen. Dit is uiteraard geheel naar eigen smaak. Leder is bijvoorbeeld zeer duurzaam en makkelijk schoon te houden. Daar tegenover staat natuurlijk wel dat het prijskaartje van een echt lederen bank hoger ligt dan dat van een stoffen. Daarom zijn er verschillende nappalon lederen bankstellen verkrijgbaar, met een hoogwaardige kwaliteit namaak leer.

De plaatsing

Waar plaats jij je mooie, nieuwe bank? In de woonkamer, recht voor het tv-meubel? Of aan de zijkant van de woonkamer? De plaatsing is ook belangrijk wat voor gevoel het interieur geeft. Een hoekbank wordt het beste in een ‘uitnodigende’ opstelling geplaatst. Dat wil zeggen; als je de ruimte binnenkomt, moet de hoek aan de andere kant van de bank zijn zodat de je uitnodigt wordt om te gaan zitten! Als de ruimte het toe laat is het bijvoorbeeld ook mooi om twee banken tegenover elkaar te plaatsen, of een bank tegenover twee fauteuils met een bijzettafeltje in het midden. Een 2- of 3-zits bank kan je ook recht tegenover de televisie zetten met 2 fauteuils die schuin staan, gericht naar de bank. Waar ben jij van plan je bank te plaatsen? Interieurvannu heeft voor ieder wat moois!
 

Banken. Bankstel kopen? Wellicht één van de belangrijkste objecten in het interieur: de bank! De woonkamer is waarschijnlijk de kamer waar je het meest verblijft, dus dan is het prettig om een comfortabele plaats te hebben waar je heerlijk kunt neerploffen als je daar zin in hebt en die mooi staat met de rest van het interieur. Een hoekbank, een 2-zitsbank of een compleet bankstel… Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Vanaf: € 129,00