Slaapbank

Slaapbank kopen?

Slaapbanken zijn multifunctioneel inzetbaar in het interieur. Deze meubelen vormen een comfortabel bankstel, maar in een handomdraai kunnen deze banken eenvoudig omgebouwd worden tot een slaapplek. Hierdoor biedt een slaapbank uitkomst in kleine appartementen, studentenkamers, maar bijvoorbeeld ook in de logeerkamer of zelfs in de woonkamer. De slaapbanken van Interieurvannu zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van eenvoudige slaapbanken tot een slaapbank die kan doorgaan als volwaardig bankstel waarbij in eerste instantie niet eens zichtbaar is dat de bank uitgeklapt kan worden tot comfortabel bed.

34 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
34 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Slaapbanken, dag en nacht comfortabel

De slaapbanken van Interieurvannu komen onder andere goed van pas als er onverwachts familie of vrienden blijven slapen. De bank kan namelijk eenvoudig omgetoverd worden tot comfortabel bed, waardoor jou een hoop gedoe wordt bespaard zoals het opblazen van een luchtbed of gesleep met matrassen voor jouw logees. De slaapbanken van Interieurvannu zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, stijlen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een moderne leren design bank, die perfect aansluit op jouw moderne slaapkamer. Maar ook voor een slaapbank gemaakt van stof ben je bij Interieurvannu aan het juiste adres. Opvallend aan de slaapbanken van Interieurvannu is dat deze allemaal uitnodigen om lekker te relaxen en eenvoudig getransformeerd kunnen worden van bed naar bank en andersom. Daarnaast is er aan het design veel aandacht besteedt zodat de slaapbank goed past bij de rest van het interieur.

Een bank en bed in één

Waar slaapbanken vroeger voornamelijk te vinden waren in kleine ruimtes zoals een studentenkamer of een logeerkamer, worden deze meubels tegenwoordig veel vaker gebruikt. Dit heeft voornamelijk te maken met het design dat tegenwoordig veel stijlvoller is uitgevoerd en de opties die je hebt bij een nieuwe bedbank. Dankzij het mooie design kun je een slaapbank namelijk ook alleen als bankstel gebruiken en uitklappen wanneer dit echt nodig is. Hierdoor is de slaapbank niet alleen puur functioneel, maar vormt het meubel ook een mooie aanvulling op het interieur.

Slaapbank kopen bij Interieurvannu

In het overzicht hierboven zijn alle slaapbanken van Interieurvannu weergegeven. Wil jij een bedbank in de woonkamer, logeerkamer of slaapkamer neerzetten? Bekijk de verschillende slaapbanken dan in het overzicht hierboven en vindt per product meer informatie over de bedbank, zoals de afmetingen, de prijs en de levertijd. Voor ieder interieur is er een passend model te vinden bij Interieurvannu. Bestel de slaapbank naar wens eenvoudig online voor de laagste prijsgarantie en profiteer daarnaast van onze gratis levering in Nederland en België op alle slaapbanken.

Slaapbank. Slaapbank kopen? Slaapbanken zijn multifunctioneel inzetbaar in het interieur. Deze meubelen vormen een comfortabel bankstel, maar in een handomdraai kunnen deze banken eenvoudig omgebouwd worden tot een slaapplek. Hierdoor biedt een slaapbank uitkomst in kleine appartementen, studentenkamers, maar bijvoorbeeld ook in de logeerkamer of zelfs in de woonkamer. De slaapbanken van Interieurvannu zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van eenvoudige slaapbanken tot een slaapbank die kan doorgaan als volwaardig bankstel waarbij in eerste instantie niet eens zichtbaar is dat de bank uitgeklapt kan worden tot comfortabel bed.

Vanaf: € 275,00