Bedden

Bed kopen?

Na een lange, vermoeiende dag dan kan je soms al uitkijken naar het moment dat je weer lekker je bed in kan duiken. Heerlijk liggen en snel in slaap vallen. Of nog even tv kijken of iets lezen. Allemaal in je lekkere, warme bed. Je spendeert er een zeer groot deel van je leven in, dus het is van groot belang dat het bed van hoge kwaliteit is en zeer comfortabel ligt, zodat je iedere ochtend vol positieve energie opstaat om de dag weer lachend te trotseren!
Toon 1 van 48 de 67 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 67 totaal
Van laag naar hoog sorteren

Compact of Kingsize bed?

De ruimte waarin je het bed plaatst heeft natuurlijk grote invloed op je definitieve keuze. Gaat het om een beperkte ruimte? Of heb je genoeg ruimte voor een kingsize bed met uitbundig design? Het is heerlijk om een sprong te nemen en heerlijk neer te ploffen op bed maar als de ruimte het niet toelaat kun je ook kiezen voor een wat compactere maat of een stapelbed. Woon je op een kamer of in een studio? Wellicht is een slaapbank dan iets voor jou, zodat je helemaal geen ruimte hoeft op te geven! Waar en hoe je ook wilt slapen, Interieurvannu heeft voor iedereen iets leuks! 

Opvallend, simpel of praktisch?

Niet iedereen hoeft een opvallend kunstwerk in de slaapkamer te hebben om op te slapen, sommigen willen graag een praktische oplossing met (onzichtbare) opbergruimte. Anderen vinden het juist leuk om een mooie eyecatcher als bed te hebben! Zo hebben wij bijvoorbeeld luxe bedden met geïntegreerde LED verlichting en ongebruikelijke vormen in opvallende kleuren. Maar als je liever totale rust in de slaapkamer wenst dan kun je ook kiezen voor een wat simpeler bed waar je net zo comfortabel op ligt. Heb je behoefte aan (opberg)ruimte onder of rondom het bed? Dan kun je kiezen voor een bed met lades in de bodem, een stapelbed of (erg handig voor de kinderkamer) een bed waar een compleet bureau met kasten onder is geplaatst. Ruimte besparend én efficiënt!

Complete slaapkamerset

Het is altijd leuk en mooi om meubels op elkaar af te stemmen. Kies je voor een bed, dan is het leuk om deze te combineren met bijpassende nachtkastjes, nachtlampjes, een kledingkast en bijvoorbeeld een mooi, zacht tapijt op de grond. Hierdoor wordt de slaapkamer één geheel en dat oogt zeer mooi en rustgevend. Heb je moeite met het vinden van meubels die bij elkaar passen? Geen zorgen, Interieurvannu heeft ook complete slaapkamersets waarvan alle slaapkamermeubelen met elkaar te combineren zijn! Bestel het bed en eventueel andere slaapkamermeubelen eenvoudig online bij Interieurvannu voor de laagste prijsgarantie en profiteer tevens van onze gratis levering op alle bedden.
 

Bedden. Bed kopen? Na een lange, vermoeiende dag dan kan je soms al uitkijken naar het moment dat je weer lekker je bed in kan duiken. Heerlijk liggen en snel in slaap vallen. Of nog even tv kijken of iets lezen. Allemaal in je lekkere, warme bed. Je spendeert er een zeer groot deel van je leven in, dus het is van groot belang dat het bed van hoge kwaliteit is en zeer comfortabel ligt, zodat je iedere ochtend vol positieve energie opstaat om de dag weer lachend te trotseren!

Beoordeling: 10/5 gebaseerd op 1 beoordeling(en)
Vanaf: € 105,00