Beelden

Beeld kopen?

De beelden uit het assortiment van Interieurvannu zijn leuke woonaccessoires die toegevoegd kunnen worden in vrijwel iedere woonstijl. Met een aluminium beeld kun je een strakke stijl doorvoeren in het interieur, terwijl de houten beelden juist zullen zorgen voor een warm accent in huis. Op deze manier kun je met de beelden iedere gewenste sfeer benadrukken in het interieur. Bestel het beeld naar wens bij Interieurvannu en profiteer van gratis levering!

11 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
11 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Collectie aluminium beelden

In het woonaccessoires assortiment van Interieurvannu zijn verschillende accessoires te vinden waarmee je het interieur kunt opvrolijken naar jouw wens. Wanneer je bijvoorbeeld een hondenliefhebber bent dan kun je kiezen voor een beeld in de vorm van een hondje. Door te kiezen voor juist een abstract beeld dan kunt je de accessoires tot de verbeelding overlaten. Andere beelden kunnen weer als presse papier gebruikt worden, zodat belangrijke papieren maar ook bijvoorbeeld servetten blijven liggen wanneer het raam of de deur openstaat.

Beelden ter decoratie

De beelden van Interieurvannu verschillen qua formaat en uitbeelding. Doordat de beelden met de hand gemaakt zijn, heeft ieder aluminium of houten beeld een andere uitstraling. Dankzij deze kleur passen de beelden bij allerlei woonstijlen. Zo sluit een aluminium beeld naadloos aan op een modern interieur en zal het juist zorgen voor een luxe detail in bijvoorbeeld een klassiek interieur. Terwijl de houten beelden zorgen voor een warm accent in huis.

Beeld kopen bij Interieurvannu

Hieronder vind je het gehele overzicht met de volledige collectie beelden van Interieurvannu. Zo kun je eenvoudig en online het beeld naar wens bestellen via onze website. Plaats de beelden bijvoorbeeld in jouw woonkamer op de salontafel of gebruik de accessoires ter decoratie in het kantoor. Wanneer je de beelden hebt besteld met een afleveradres in België of Nederland, dan kun je profiteren van onze gratis levering op alle beelden.

Beelden. Beeld kopen? De beelden uit het assortiment van Interieurvannu zijn leuke woonaccessoires die toegevoegd kunnen worden in vrijwel iedere woonstijl. Met een aluminium beeld kun je een strakke stijl doorvoeren in het interieur, terwijl de houten beelden juist zullen zorgen voor een warm accent in huis. Op deze manier kun je met de beelden iedere gewenste sfeer benadrukken in het interieur. Bestel het beeld naar wens bij Interieurvannu en profiteer van gratis levering!

Vanaf: € 25,00