Bureau

Bureau kopen?

Een bureau dat voldoende ruimte biedt, zorgt ervoor dat je geconcentreerd aan het werk kunt gaan. Voldoende opbergruimte is hierbij een must, met teveel spullen op jouw werkplek ontstaat er namelijk onrust en dit kan de productiviteit verslechteren. Combineer het bureau bijvoorbeeld met een ladeblok of kies voor een computertafel dat al voorzien is van kastruimte. Bij Interieurvannu heb je keuze uit heel veel bureaus, van klein bureautje dat weinig ruimte in beslag zal nemen tot een hoekbureau dat meer ruimte biedt. Bekijk de bureaus van Interieurvannu in het overzicht hieronder en bestel het bureau voor jouw werkplek eenvoudig online voor de laagste prijsgarantie!

Toon 1 van 48 de 67 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 67 totaal
Van laag naar hoog sorteren

Bureaus voor thuis

Niet alleen op kantoor worden bureaus gebruikt, ook thuis nemen veel mensen plaats achter hun bureau. Om de administratie bij te werken, thuis te werken of om gewoon lekker te surfen op het internet. Niet iedereen heeft een speciaal kantoortje of studeerkamer om een bureautafel neer te zetten, waardoor het bureau ook wel eens een plek in de woonkamer of ander deel van het interieur krijgt. Hierdoor is het van belang dat de werkplek stijlvol is ontworpen en geen onnodige ruimte in beslag neemt. In plaats van een bureau kun je in dit geval ook kiezen voor een sidetable of laptoptafel, een tafeltje met een smaller formaat die voldoende plek biedt om thuis ook wat werk te verrichten. Met een mooie bureaustoel van Interieurvannu creëer je zo een perfecte werkplek in jouw interieur.

Juiste hoogte van een bureau

Wanneer je langere tijd achter een bureau plaatsneemt dan zijn er een aantal dingen belangrijk om rekening mee te houden. Natuurlijk wil je dat het bureau een mooi design heeft, maar ook je zithouding achter het bureau moet goed zijn om geen last van rug- of nekklachten te krijgen. Een bureau met een hoogte van ongeveer 70 á 80 centimeter is het meest voorkomen en afgestemd op de gemiddelde lengte van een persoon. Door een in hoogte verstelbare bureaustoel bij jouw werkplek te plaatsen, kun je eenvoudig een goede zithouding aannemen zodat je ontspannen achter het bureau zit. Wanneer de stoel niet goed aansluit op het bureau dan is de kans groot dat je jouw schouders gaat optrekken en bijvoorbeeld op- of neerkijkt op het beeldscherm, waardoor je na verloop van tijd al snel de eerste lichamelijke klachten zult ervaren.

Bureau kopen en profiteren van gratis levering

In het overzicht hierboven is de volledige collectie bureaus van Interieurvannu overzichtelijk weergegeven. De bureaus lopen uiteen qua stijl, formaat en uitvoering zodat je op zoek kunt gaan naar een bureau of computertafel naar wens. Kies voor een klein bureau of juist een groter hoekbureau dat meer ruimte biedt. Uiteraard kun je bij Interieurvannu ook terecht voor extra opbergruimte bij jouw werkplek, denk aan de ladeblokken maar ook aan kantoorkasten of andere meubelen om een kantoorruimte/werkkamer mee in te richten. Bij Interieurvannu bestel je alle kantoormeubelen eenvoudig online en profiteer je van de laagste prijsgarantie. Daarnaast is de levering in Nederland en België altijd gratis op alle kantoormeubelen, kasten, bureaustoelen en bureaus!

Bureau. Bureau kopen? Een bureau dat voldoende ruimte biedt, zorgt ervoor dat je geconcentreerd aan het werk kunt gaan. Voldoende opbergruimte is hierbij een must, met teveel spullen op jouw werkplek ontstaat er namelijk onrust en dit kan de productiviteit verslechteren. Combineer het bureau bijvoorbeeld met een ladeblok of kies voor een computertafel dat al voorzien is van kastruimte. Bij Interieurvannu heb je keuze uit heel veel bureaus, van klein bureautje dat weinig ruimte in beslag zal nemen tot een hoekbureau dat meer ruimte biedt. Bekijk de bureaus van Interieurvannu in het overzicht hieronder en bestel het bureau voor jouw werkplek eenvoudig online voor de laagste prijsgarantie!

Beoordeling: 10/5 gebaseerd op 1 beoordeling(en)
Vanaf: € 78,00