Commode

Commode kopen?

Een commode is onmisbaar in de babykamer, hier zul je relatief de meeste tijd doorbrengen in de babykamer. Er moet namelijk regelmatig een luier verschoont worden, maar ook het wassen en omkleden gebeurt over het algemeen op de commode. Om deze reden is het van belang dat de commode de juiste hoogte heeft, zodat je een goede houding aan kunt nemen en geen last van je rug zal krijgen. Bekijk alle commodes uit het assortiment van Interieurvannu hieronder en bestel de commode naar wens eenvoudig online!

9 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
9 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Veiligheid bij het verschonen

Bij het uitzoeken van een commode zijn er verschillende dingen waar je op kunt letten. Het is natuurlijk belangrijk dat de verschoontafel past bij de anderen meubels in de babykamer, maar je wilt ook dat jouw baby veilig ligt. Daarom is een stevig meubel met de juiste hoogte belangrijk. Door te kiezen voor een commode van minimaal 90 centimeter hoog, ben je ervan verzekerd dat je baby op de juiste hoogte ligt om hem of haar te verschonen en om te kleden. Daarnaast mogen er geen scherpe dingen uitsteken waar jouw kindje zich aan kan bezeren. Door te kiezen voor een commode met opstaande randen dan ben je ervan verzekerd dat het verschoonkussen niet gaat schuiven en stabiel blijft liggen.

Verder dient het meubel voldoende opbergruimte te bieden waar je eenvoudig bij kunt. Zo kun je altijd een hand op jouw baby houden en ondertussen bijvoorbeeld nieuwe luiers of billendoekjes pakken. Op deze manier kan jouw kindje nooit van de commode af vallen. Kies bijvoorbeeld voor een commode met zowel open vakken als kastdeuren, kun je allerlei spulletjes in en uit het zicht opbergen. De open vakken bieden ruimte om de hoognodige spullen direct te kunnen pakken. Achter de kastdeuren kun je de spullen opbergen die niet direct tijdens het verschonen nodig zijn of die je liever niet in het zicht wilt leggen. Door de commode te combineren met een kinderkledingkast, ben je ervan verzekerd dat alle babykleertjes netjes opgeborgen kunnen worden.

Commode voor de babykamer kopen bij Interieurvannu

In het overzicht hierboven zijn alle commodes van Interieurvannu te vinden. Per aankleedtafel vind je meer informatie over onder andere de afmetingen van de kasten. Naast de commodes zijn er tevens verschillende bijpassende babykamer meubelen verkrijgbaar in ons assortiment. Op deze manier kun je eenvoudig een bepaalde stijl benadrukken in de babykamer. Natuurlijk kun je ook een complete babykamer set kopen, zodat alle meubelen perfect bij elkaar passen en je vaak ook voordeliger uit bent! Bestel de babykamer benodigdheden eenvoudig online bij Interieurvannu en profiteer van onze laagste prijsgarantie. Daarnaast profiteer je in Nederland en België altijd van onze gratis levering op alle commodes!

Commode. Commode kopen? Een commode is onmisbaar in de babykamer, hier zul je relatief de meeste tijd doorbrengen in de babykamer. Er moet namelijk regelmatig een luier verschoont worden, maar ook het wassen en omkleden gebeurt over het algemeen op de commode. Om deze reden is het van belang dat de commode de juiste hoogte heeft, zodat je een goede houding aan kunt nemen en geen last van je rug zal krijgen. Bekijk alle commodes uit het assortiment van Interieurvannu hieronder en bestel de commode naar wens eenvoudig online!

Vanaf: € 239,00