Dressboy

Dressboy kopen?

Een dressboy is een praktische accessoire voor in de slaapkamer, waar je jouw kleding netjes overheen kunt hangen. Wanneer je bijvoorbeeld kleding hebt gedragen dat nog niet in de was hoeft, dan biedt het kledingrek een goede plek om de kledingstukken op te hangen zonder dat er direct vouwen of kreukels in komen. Vaak worden kledingstukken namelijk over een stoel gehangen, waardoor de kleding die onderop ligt er meestal niet kreukvrij onder vandaan komt.

5 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
5 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Collectie kledingrekken

Interieurvannu biedt verschillende mogelijkheden om kleding op te bergen. Zo kun je kiezen voor een ruime kledingkast of garderobekast waar je zowel kleding op kunt hangen als opgevouwen neer kunt leggen. Wanneer je een tussenoplossing zoekt voor je kleding en deze bijvoorbeeld nog niet in de was hoeft, maar je de kleding ook niet weer terug wilt hangen in de kast dan biedt een kledingrek, kapstok of dressboy een goede oplossing. Bij Interieurvannu heb je de keuze uit verschillende dressboys, die dankzij de ronde vormen jouw kleding kreukvrij houdt.

Dressboy voorkomt kreukels

Een dressboy heeft in tegenstelling tot een kledingkast een klein formaat, waardoor je het kledingrek eenvoudig kunt verplaatsen. Zo kun je de dressboy naast het bed in de slaapkamer neerzetten, maar bijvoorbeeld ook in de badkamer of in een speciale kledingkamer gebruiken. Het bovenste gedeelte heeft vaak de vorm van een kledingrek waardoor jasjes, shirts en jurkjes netjes opgehangen kunnen worden. Over de stang die vaak in het midden van de dressboy te vinden is, kunnen broeken en andere kledingstukken opgehangen worden. 

Dressboy kopen bij Interieurvannu

Hierboven vind je een overzicht van de dressboys uit het assortiment van Interieurvannu. Per kledingrek vind je meer informatie over de specificaties zoals de afmetingen, het materiaal, de prijs en levertijd. Bestel de dressboy naar wens eenvoudig online via onze website en profiteer van onze gratis levering in Nederland en België op alle dressboys.
 

Dressboy. Dressboy kopen? Een dressboy is een praktische accessoire voor in de slaapkamer, waar je jouw kleding netjes overheen kunt hangen. Wanneer je bijvoorbeeld kleding hebt gedragen dat nog niet in de was hoeft, dan biedt het kledingrek een goede plek om de kledingstukken op te hangen zonder dat er direct vouwen of kreukels in komen. Vaak worden kledingstukken namelijk over een stoel gehangen, waardoor de kleding die onderop ligt er meestal niet kreukvrij onder vandaan komt.

Vanaf: € 69,00