Dressoir

Dressoir kopen?

Een dressoir kan op verschillende manieren uitkomst bieden in het interieur. Zo biedt deze kast extra opbergruimte waardoor je het interieur er netjes en opgeruimd uit kunt laten zien, maar het dressoir heeft ook een decoratieve toegevoegde waarde. Een kale wand is eenvoudig aangekleed en woonaccessoires vinden hun plek op de kast. De dressoirs van Interieurvannu zijn vaak verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat je eenvoudig het perfect formaat voor jouw interieur kunt uitkiezen!
Toon 1 van 48 de 140 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 140 totaal
Van laag naar hoog sorteren

Opbergruimte in en op het dressoir

De dressoirs van Interieurvannu bieden voldoende opbergruimte, zodat je alle spulletjes een eigen plekje kunt geven in de kast. Wanneer alle spullen een vast plekje hebben, dan kun je het eenvoudiger terugvinden maar het scheelt ook een rommelig aanblik in het interieur. Natuurlijk kun je op het dressoir wel leuke accessoires, zoals kaarsen, fotolijstjes of vazen neerzetten om het interieur mee aan te kleden. Dankzij het lage formaat van dressoirs, blijft er aan de wand boven de kast voldoende ruimte om iets aan de muur te hangen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi schilderij of een spiegel die past bij design van het dressoir.

Dressoirs in huis of op kantoor

De dressoirs uit het assortiment van Interieurvannu zijn verkrijgbaar in allerlei formaten en stijlen. Zo kun je voor iedere plek in huis een geschikt dressoir vinden. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan de woonkamer of eethoek, een dressoir kan namelijk ook perfect opgenomen worden in een ruime hal of bijvoorbeeld in de slaapkamer. Daarnaast komen dressoirs ook goed van pas in kantoorruimtes, omdat de kasten hier zorgen voor een meer huiselijke sfeer en voor voldoende opbergruimte om allerlei zakelijke papieren op te ruimen. De lades bieden bijvoorbeeld ruimte om kleine kantoorartikelen op te ruimen en de grotere kastdeuren bieden plek voor grotere voorwerpen, zoals ordners met belangrijke, zakelijke papieren.

Gratis levering op alle dressoirs!

Bekijk hieronder de verschillende dressoirs uit het assortiment van Interieurvannu. De kasten kunnen los besteld worden, maar bijvoorbeeld ook in combinatie met bijpassende andere meubelen zoals een salontafel en tv-meubel in dezelfde stijl zodat de meubelen perfect op elkaar aansluiten. De dressoirs zijn verkrijgbaar in hoogglans uitvoering met bijvoorbeeld LED verlichting voor een modern accent in het interieur, maar een houten dressoir bestellen voor een warme uitstraling in huis kan natuurlijk ook! Bestel het dressoir en de eventuele bijpassende meubelen eenvoudig online en profiteer van onze laagste prijsgarantie. Daarnaast is de levering in Nederland en België altijd gratis op alle dressoirs.
 

Dressoir. Dressoir kopen? Een dressoir kan op verschillende manieren uitkomst bieden in het interieur. Zo biedt deze kast extra opbergruimte waardoor je het interieur er netjes en opgeruimd uit kunt laten zien, maar het dressoir heeft ook een decoratieve toegevoegde waarde. Een kale wand is eenvoudig aangekleed en woonaccessoires vinden hun plek op de kast. De dressoirs van Interieurvannu zijn vaak verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat je eenvoudig het perfect formaat voor jouw interieur kunt uitkiezen!

Vanaf: € 95,00