Eetkamerset

Eetkamerset kopen?

Een eetkamerset biedt uitkomst voor de eethoek. Bij een set voor de eethoek ben je er namelijk van verzekerd dat de eettafel perfect past bij de eetkamerstoelen, zowel qua formaat als qua stijl en design. Daarnaast kan je de eethoek in een keer een totaal andere uitstraling geven door een nieuwe eetkamerset aan te schaffen. De eetkamersets van Interieurvannu zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen om de gewenste uitstraling en sfeer te benadrukken in de eethoek.
14 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
14 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Een eetkamerset in de eethoek

In de eethoek komt het hele gezin rond etenstijd bij elkaar om gezellig met z’n allen te dineren. Hierbij is het van belang dat er voldoende plek is aan tafel, zodat iedereen plaats kan nemen en er eventueel ook gasten aan kunnen schuiven. Bij een groot gezin biedt een uitschuifbare eettafel uitkomst, omdat het tafelblad eenvoudig uitgeschoven kan worden om extra plaatsen te creëren. Wanneer je met zijn tweeën woont, dan kan een eetkamerset in de vorm van een bartafel of een kleine eettafel juist de beste keuze zijn! Het voordeel van de eettafels uit onze complete eetkamersets, is dat je ervan verzekerd bent dat de eetkamerstoelen perfect aansluiten op de tafel. De stoelen zijn uitgevoerd in dezelfde stijl en het zitvlak heeft de juiste hoogte om op een comfortabele manier plaats te nemen aan de eetkamertafel.

Stijlvol dineren

Wanneer je de stijl in de eethoek wilt veranderen dan kun je dit eenvoudig doen met een eetkamerset. Een complete eetkamerset is namelijk uitgevoerd in een bepaalde stijl, waarbij de verschillende eetkamermeubelen een herkenbaar design hebben. Maak bijvoorbeeld de keuze voor een design eetkamerset welke zorgt voor een modern accent in de eethoek. Bij deze sets zijn de eetkamerstoelen en de eettafel uitgevoerd in hoogglans kleuren of is er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van glazen details. Door juist te kiezen voor een houten eetkamerset, ben je verzekerd van een warme sfeer in de ruimte waar het gezin samenkomt voor het avondeten.

Eetkamerset kopen bij Interieurvannu

Hieronder zijn de verschillende eetkamersets te vinden uit het assortiment van Interieurvannu. De sets zijn verkrijgbaar als eettafel met bijpassende eetkamerstoelen en sommige sets zijn tevens voorzien van bijpassende kasten om bijvoorbeeld servies op te bergen. Daarnaast zijn er bartafels met barkrukken opgenomen in deze collectie, welke je als eetkamerset kunt gebruiken in huis. Bestel de eetkamerset naar wens eenvoudig online via onze website voor de laagste prijsgarantie. Naast de lage prijzen profiteer je zowel in Nederland als in België van onze gratis levering op alle complete eetkamersets.
 

Eetkamerset. Eetkamerset kopen? Een eetkamerset biedt uitkomst voor de eethoek. Bij een set voor de eethoek ben je er namelijk van verzekerd dat de eettafel perfect past bij de eetkamerstoelen, zowel qua formaat als qua stijl en design. Daarnaast kan je de eethoek in een keer een totaal andere uitstraling geven door een nieuwe eetkamerset aan te schaffen. De eetkamersets van Interieurvannu zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen om de gewenste uitstraling en sfeer te benadrukken in de eethoek.

Vanaf: € 79,00