Eettafels

De eettafel als centrum in huis

Genieten van je kookkunsten, gezellig bijpraten met het gezin of met vrienden en nog even wat werk afmaken; het gebeurt allemaal aan de eettafel. De eettafel vormt het centrum van de eethoek, waar voldoende plek is voor het gezin, familieleden en vrienden. Steeds vaker kiezen mensen voor een grote eettafel, zodat iedereen gezellig aan kan schuiven. Is jouw interieur toe aan een nieuwe eetkamertafel? Bekijk dan alle eettafels van Interieurvannu, welke je eenvoudig online bestelt en wij komen hem gratis afleveren in jouw eethoek!

Toon 1 van 48 de 166 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 166 totaal
Van laag naar hoog sorteren

Eettafels van Interieurvannu

Een grote, uitschuifbare eettafel

De lengte van de eettafel is natuurlijk afhankelijk van de ruimte die jouw interieur te bieden heeft. Een grote leefkeuken of ruime eethoek vraagt uiteraard om een grote eettafel of bijvoorbeeld een uitschuifbare eettafel. Deze eetkamertafels bieden lekker veel ruimte en geven de mogelijkheid om de tafel voor verschillende doeleinden te gebruiken. De kinderen kunnen bijvoorbeeld hun huiswerk doen of een spelletje spelen, terwijl je zelf nog wat werk afmaakt en de tafel al gedekt is voor het avondeten. Het voordeel van de uitschuifbare eettafel is dat het tafelblad in een handomdraai verlengd kan worden naar een groter formaat. Hierdoor hoeft de tafel niet altijd in zijn volledige lengte uitgeschoven te zijn, maar kun je ook eenvoudig weer wat ruimte creëren door de eetkamertafel in te schuiven.

Welke eettafel past bij jouw interieur?

Zodra je de keuze hebt gemaakt welke afmeting de eetkamertafel mag hebben in jouw eethoek, dan blijven er nog heel veel keuzes over! Van design tafels tot romantische eettafels of juist een industriële eetkamertafel die zorgt voor een stoer accent in huis. Ook qua vorm kun je alle kanten op. Een ronde eettafel zorgt bijvoorbeeld direct voor de nodige gezelligheid, terwijl een vierkante tafel praktisch is in een kleine ruimte omdat deze eventueel ook tegen de muur geschoven kan worden. In het assortiment heb je ruime keuze uit de volgende tafels:

Neem plaats aan de eetkamertafel

Natuurlijk is niet alleen de tafel een belangrijk onderdeel in de keuken, eethoek of eetkamer. De eetkamerstoelen zijn uiteraard minstens zo belangrijk. Niemand vindt het prettig om een hele avond op een harde stoel te moeten zitten. Daarnaast wilt het oog natuurlijk ook wat en is het dus belangrijk om de eettafel te stylen met prachtige eetkamerstoelen. Kies voor verschillende eetkamerstoelen die ieder zijn uitgevoerd in dezelfde kleur voor een speels effect of bereik ditzelfde effect door aan een zijde van de tafel een eettafelbank neer te zetten. Natuurlijk kun je ook het comfort de boventoon laten voeren en ga je op zoek naar eetkamerstoelen met armleuningen en bijvoorbeeld wieltjes aan de onderzijde zodat je makkelijk aanschuift aan de eettafel!

Wist je dat alle eettafels verkrijgbaar zijn voor de laagste prijsgarantie bij Interieurvannu?! Zo ben je ervan verzekerd dat je nooit teveel betaalt voor een tafel. Daarnaast bieden wij gratis levering in heel Nederland en België. Wij bezorgen de eettafel dus gewoon tot in de eethoek, zodat jij jezelf alleen nog bezig hoeft te houden met het totaalplaatje.

Eettafels. De eettafel als centrum in huis Genieten van je kookkunsten, gezellig bijpraten met het gezin of met vrienden en nog even wat werk afmaken; het gebeurt allemaal aan de eettafel. De eettafel vormt het centrum van de eethoek, waar voldoende plek is voor het gezin, familieleden en vrienden. Steeds vaker kiezen mensen voor een grote eettafel, zodat iedereen gezellig aan kan schuiven. Is jouw interieur toe aan een nieuwe eetkamertafel? Bekijk dan alle eettafels van Interieurvannu, welke je eenvoudig online bestelt en wij komen hem gratis afleveren in jouw eethoek!

Beoordeling: 7.8/5 gebaseerd op 6 beoordeling(en)
Vanaf: € 199,00