Eettafelbank

Eettafel bank kopen?

Eettafelbanken zorgen direct voor een speels accent aan de eettafel. Vaak zijn er namelijk eetkamerstoelen aan beide kanten van de eettafel geplaatst, maar met een bankje aan tafel zorg je voor een uniek aspect in de eethoek. Daarnaast zien eettafelbanken er niet alleen heel leuk uit, maar is zo'n bankje ook nog eens heel praktisch! Bekijk de verschillende eettafel banken van Interieurvannu in het overzicht hieronder en maak jouw keuze voor bijvoorbeeld een witte eettafelbank of bijvoorbeeld een eettafel bank van hout.

37 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
37 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Een bank aan de eettafel

Steeds vaker vind je de eettafelbank terug in de eethoek. Zo'n bankje in de eethoek geeft het gezellige picknick gevoel zoals bij een picknicktafel, maar vaak wordt er aan de andere kant van de eettafel gewone eetkamerstoelen geplaatst. Dit zorgt voor een opvallende uitstraling in het interieur. Eettafelbanken zijn verkrijgbaar met of zonder rugleuning. Een eettafel bank met rugleuning biedt natuurlijk extra comfort, maar een bankje zonder rugleuning biedt ook zo zijn voordelen. Het bankje kan bijvoorbeeld onder de eettafel geschoven worden wanneer deze niet gebruikt wordt, zodat er geen onnodige ruimte in de eethoek verloren gaat. Daarnaast kun je eenvoudig plaatsnemen op de bank en deze weer verlaten, ook als er anderen naast je op het bankje zitten. Bij een eettafelbankje met rugleuning zal dit lastiger gaan.

Eettafelbank combineren met eetkamerstoelen

De bankjes voor aan de eettafel van Interieurvannu zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarbij je de keuze hebt uit verschillende formaten maar ook uit allerlei materialen. Een houten bank, een eettafelbank van leer of een specifieke kleur. Voor een bijpassend geheel kun je de eetkamerstoelen, het eettafelbankje en de eetkamertafel uit dezelfde serie bestellen maar wanneer je zelf een combinatie maakt dan zorg je voor een unieke uitstraling in jouw eethoek!

Bank voor de eettafel kopen bij Interieurvannu

In het overzicht hierboven is de gehele collectie eettafelbanken van Interieurvannu te vinden. Zoals je kunt zien loopt het assortiment uiteen van houten eettafelbanken tot aan een eettafel bank in het wit en heb je de keuze uit verschillende afmetingen. Wanneer je ook een bankje aan de eettafel wilt plaatsen, dan kun je hierboven op zoek gaan naar een bankje die past bij de eetkamertafel en eethoek. Een aantal eettafelbanken behoren tot een complete serie, waarbij ook bijpassende eetkamerstoelen verkrijgbaar zijn. Bestel het bankje en eventueel bijpassende stoelen en tafel eenvoudig online bij Interieurvannu voor de laagste prijsgarantie. Daarnaast profiteer je in Nederland en België altijd van onze gratis levering op alle eettafel banken.

Eettafelbank. Eettafel bank kopen? Eettafelbanken zorgen direct voor een speels accent aan de eettafel. Vaak zijn er namelijk eetkamerstoelen aan beide kanten van de eettafel geplaatst, maar met een bankje aan tafel zorg je voor een uniek aspect in de eethoek. Daarnaast zien eettafelbanken er niet alleen heel leuk uit, maar is zo'n bankje ook nog eens heel praktisch! Bekijk de verschillende eettafel banken van Interieurvannu in het overzicht hieronder en maak jouw keuze voor bijvoorbeeld een witte eettafelbank of bijvoorbeeld een eettafel bank van hout.

Beoordeling: 9.3/5 gebaseerd op 1 beoordeling(en)
Vanaf: € 79,00