Alles voor in uw Hal

De hal is de entree van jouw woning en dit is de plek waar de eerste indruk van het interieur wordt gecreëerd. De hal wordt vaak vergeten bij de inrichting van de woning, terwijl dit de eerste ruimte is die je binnenstapt en de laatste ruimte is die je ziet wanneer je het huis uitgaat. Door juist aandacht te besteden aan het interieur van deze entree creëer je een warm welkom, zowel voor je gasten als voor jezelf!

side-table

Side-Table

Naast de eetkamertafels zijn er ook voldoende tafels opgenomen in onze collectie voor in de woonkamer. Kies bijvoorbeeld voor een glazen salontafel of een hoogglans salontafel, welke eenvoudig zijn qua onderhoud. Wanneer deze strakke stijl niet past bij jouw interieur, dan kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een houten tafel of een salontafel met een bijpassende bijzettafel. Het assortiment van Interieurvannu is heel uiteenlopend en regelmatig wordt de collectie salontafels uitgebreid met nieuwe tafels!

kapstok

Kapstok

content 2
schoenenkasten

Schoenenkasten

content 3
halbank

Halbank

content 1
spiegel

Spiegel

content 2
beelden

Beelden

content 3
dressboy

Dressboy

content 1
fotolijsten

Fotolijsten

content 2
kisten

Kisten

content 3
lectuurbakken

Lectuurbakken

content 1
tapijten

Tapijten

content 2
wanddecoratie

Wanddecoratie

content 3

Wanneer je iets wilt doen aan de inrichting van de hal, dan kun je een kijkje nemen in het assortiment van Interieurvannu. In onze collectie vind je namelijk verschillende meubels die niet alleen praktisch zijn voor de entree van jouw woning, maar deze meubels zijn ook nog eens heel mooi. Zo kun je kiezen voor een complete garderobe, door een kapstok, spiegel en voldoende kastruimte uit te zoeken om allerlei spullen uit het zicht op te bergen. Maar wanneer je een kleine hal gaat inrichten dan kun je natuurlijk ook alleen kiezen voor een praktische kapstok en een handige schoenenkast zodat er geen jassen, tassen en schoenen rondslingeren.

Inspiratie voor een warm welkom

Laat je inspireren door onze meubels voor in de hal, zodat je zelf een warm welkom kunt creëren in de hal. Kies bijvoorbeeld voor een garderobeset zodat de entree van jouw woning in één keer volledig is ingericht in dezelfde stijl of maak zelf een combinatie van verschillende meubels. Daarnaast kun je natuurlijk ook spelen met vrolijke wanddecoratie om een speelse indruk te creëren.

Meubels voor in de hal kopen

Bovenstaand vind je het overzicht van alle meubels die in de hal geplaatst kunnen worden. Afhankelijk van de grootte van deze entree kun je op zoek gaan naar bijvoorbeeld een praktische kapstok of een complete garderobeset om alle jassen, tassen en andere kledingstukken netjes op te bergen. Om niet telkens te struikelen over jouw complete schoenencollectie, kun je een kijkje nemen in onze collectie schoenenkasten. Zo houd je de entree opgeruimd en netjes, zodat gasten een goede eerste indruk krijgen van jouw woning. Bestel jouw favoriete meubels voor in de hal eenvoudig online via onze website. In Nederland en België kun je profiteren van onze gratis levering op alle meubels voor in de hal.