Halbank

Hal bank kopen?

Een bankje in de hal is niet alleen heel praktisch, zo’n bankje zorgt ook voor een gezellige sfeer en een warm welkom in jouw huis. De hal is namelijk de eerste ruimte die je betreedt, waardoor deze ruimte niet vergeten mag worden bij de sfeervolle inrichting van jouw huis! Door een halbank neer te zetten, kun je plaatsnemen om jouw schoenen aan of uit te trekken. Onder het bankje wordt er meteen ruimte geboden om de schoenen netjes op te bergen.

16 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
 • Bank Eveline

  Adviesprijs: € 185,00

  Onze prijs: € 145,00

  Leverbaar in:
  Bruin, Grijs, Wit
 • Bank Bradly

  Adviesprijs: € 259,00

  Onze prijs: € 219,00

  Leverbaar in:
  Bruin, Wit, Zilver, Zwart
 • Bank Rodeo

  Adviesprijs: € 599,00

  Onze prijs: € 499,00

  Leverbaar in:
  Bruin, Grijs, Zwart
 • Bank Scaret

  Adviesprijs: € 119,00

  Onze prijs: € 99,00

  Leverbaar in:
  Creme, Zand
 • Bank Camby

  Adviesprijs: € 99,00

  Onze prijs: € 75,00

  Leverbaar in:
  Antiek Look, Bruin
 • Bank Cobro

  Adviesprijs: € 499,00

  Onze prijs: € 449,00

  Leverbaar in:
 • Bank Zoë

  Adviesprijs: € 199,00

  Onze prijs: € 169,00

  Leverbaar in:
  Creme, Grijs
 • Bank Scala

  Adviesprijs: € 229,00

  Onze prijs: € 179,00

  Leverbaar in:
  Wit
 • Bank Thessa

  Adviesprijs: € 269,00

  Onze prijs: € 239,00

  Leverbaar in:
  Antraciet, Beige
 • Sofa Retro

  Adviesprijs: € 149,00

  Onze prijs: € 119,00

  Leverbaar in:
  Zwart / Wit
 • Halbank Aster

  Adviesprijs: € 195,00

  Onze prijs: € 179,00

  Leverbaar in:
  Wit
 • Bankje Mandy

  Adviesprijs: € 289,00

  Onze prijs: € 239,00

  Leverbaar in:
  Multi Color
 • Sofa Elvis

  Adviesprijs: € 185,00

  Onze prijs: € 145,00

  Leverbaar in:
  Creme, Geel, Groen, Rood
 • Sofa Madeira

  Adviesprijs: € 185,00

  Onze prijs: € 155,00

  Leverbaar in:
  Multi Color
 • Bank Madelief

  Adviesprijs: € 299,00

  Onze prijs: € 249,00

  Leverbaar in:
 • Sofa Patches

  Adviesprijs: € 165,00

  Onze prijs: € 135,00

  Leverbaar in:
  Multi Color
16 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Decoratie in de hal

Wanneer je niet zo goed weet op welke manier je de hal sfeervol kunt inrichten, dan zijn er verschillende kleine meubels verkrijgbaar om deze ruimte sfeervol maar toch ruimtelijk in te richten. Er zijn altijd een aantal dingen niet mogen ontbreken, zo is er in iedere hal een kapstok te vinden waar alle jassen, sjaals en tassen hun eigen plekje vinden. Door bijvoorbeeld een spiegel neer te zetten of op te hangen, zal de ruimte optisch groter lijken. De toevoeging van een bankje in de hal is een stijlvolle aanvulling en de bank zal niet al teveel ruimte in beslag nemen.

Opgeruimd en netjes

Aangezien de hal vaak niet heel groot is, is het van belang dat de halbank niet te groot is zodat het een mooie aanvulling vormt op de ruimte en geen stoorzender. Kies bijvoorbeeld voor een halbankje met rieten mandjes of lades, zodat je onder het zitvlak ook wat spullen kunt opbergen. Denk bijvoorbeeld aan sjaals en mutsen die jou tijdens de winter warm houden, maar in de zomer niet nodig zijn. Dankzij het bankje met opbergruimte houd je de hal opgeruimd en netjes, de halbank zal zodoende zorgen voor een ruimtebesparend accent.

Bankje voor de hal kopen bij Interieurvannu

Wil je jouw hal ook uitbreiden met een bankje? Bekijk dan alle halbanken van Interieurvannu in het overzicht om te kiezen voor een stijl die past bij jouw interieur. Door de stijl af te stemmen op bijvoorbeeld het interieur in de woonkamer, wordt de hal een verlengstuk van de ruimte en sluit alles perfect op elkaar aan. Natuurlijk kun je ook juist kiezen voor een totaal andere stijl in de hal, om te spelen met verschillende woonstijlen. Bestel de halbank naar wens eenvoudig online bij Interieurvannu en profiteer van de laagste prijsgarantie. Daarnaast is de levering in Nederland en België altijd gratis op onder andere alle meubelen voor de hal!

Halbank. Hal bank kopen? Een bankje in de hal is niet alleen heel praktisch, zo’n bankje zorgt ook voor een gezellige sfeer en een warm welkom in jouw huis. De hal is namelijk de eerste ruimte die je betreedt, waardoor deze ruimte niet vergeten mag worden bij de sfeervolle inrichting van jouw huis! Door een halbank neer te zetten, kun je plaatsnemen om jouw schoenen aan of uit te trekken. Onder het bankje wordt er meteen ruimte geboden om de schoenen netjes op te bergen.

Vanaf: € 99,00