Hanglampen

Hanglamp kopen?

Hanglampen zijn terug te vinden in vrijwel ieder interieur. Deze lampen kunnen namelijk in iedere ruimte in het interieur opgehangen worden. Boven de eettafel hangen vaak een of meerdere lampen, welke niet alleen zorgen voor voldoende verlichting maar ook bijdragen aan de sfeer tijdens het eten. Door de hanglampen in huis aan te sluiten op een dimmer, kun je eenvoudig schakelen tussen functioneel felle verlichting tot aan zachter licht dat zal zorgen voor een warme uitstraling in het interieur. De hangende lampen van Interieurvannu zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarbij je de keuze hebt uit verschillende stijlen, kleuren en afmetingen.

Toon 1 van 48 de 189 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 189 totaal
Van laag naar hoog sorteren

Hanglamp boven de eettafel

Aan de eettafel wordt vaak plaatsgenomen met het hele gezin tijdens het avondeten of tijdens het ontbijt. Maar deze tafel wordt ook vaak gebruikt om bijvoorbeeld nog wat werk af te maken, het huiswerk te maken met kinderen of bijvoorbeeld om een gezelschapsspel te spelen met familie of vrienden. Deze verschillende momenten vragen allemaal ook om andere verlichting. Tijdens het eten mogen de hanglampen gedimd worden voor een aangename sfeer, terwijl tijdens het werken of huiswerk maken wat feller licht wel fijn is. Het aantal of de soort hanglampen die boven de eettafel hangen, wordt vaak mede bepaald door de grootte en stijl van de eettafel. Een hoogglans eettafel combineert bijvoorbeeld erg goed met design hanglampen terwijl een houten eettafel zich goed laat combineren met een hanglamp in industrieel design. Wanneer de tafel een groot formaat heeft, dan biedt een hanglamp vaak niet voldoende verlichting waardoor er al snel twee of meer hanglampen opgehangen worden boven de tafel.

Basisverlichting of sfeerverlichting

Een hanglamp maakt vaak onderdeel uit van de basisverlichting in huis. Dit houdt in dat de lamp als eerste aangezet wordt, zodra het buiten begint te schemeren. Overige lampen, zoals bijvoorbeeld een tafellamp, een vloerlamp of een wandlamp zorgen juist meestal voor de sfeer in huis waardoor deze verlichting tot de sfeerverlichting gerekend kan worden. Deze lampen zorgen voor extra verlichting die niet per se onmisbaar zijn als het donkerder wordt in huis, maar toch vaak terug te vinden zijn in het interieur vanwege het sfeervolle accent.

Hanglampen kopen bij Interieurvannu

In het overzicht hierboven vind je de volledige collectie hanglampen van Interieurvannu. De lampen zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen, waarbij je kunt kiezen voor een hanglamp uit een serie waarvan andere verlichting in dezelfde uitvoering verkrijgbaar is. Natuurlijk kun je ook losse hanglampen bestellen en zelf een mooie combinatie van de verlichting maken in het interieur. Door bijvoorbeeld in te spelen op de laatste woontrends kun je eenvoudig een trendy accent doorvoeren in huis. Bekijk bijvoorbeeld de koperen hanglampen of de hanglampen van glas welke zorgen voor een uniek accent in het interieur. Wanneer je een hanglamp naar wens hebt gevonden dan bestel je deze eenvoudig online bij Interieurvannu, waar je profiteert van de laagste prijsgarantie. Daarnaast is de levering in Nederland en België altijd gratis op alle hanglampen.

Hanglampen. Hanglamp kopen? Hanglampen zijn terug te vinden in vrijwel ieder interieur. Deze lampen kunnen namelijk in iedere ruimte in het interieur opgehangen worden. Boven de eettafel hangen vaak een of meerdere lampen, welke niet alleen zorgen voor voldoende verlichting maar ook bijdragen aan de sfeer tijdens het eten. Door de hanglampen in huis aan te sluiten op een dimmer, kun je eenvoudig schakelen tussen functioneel felle verlichting tot aan zachter licht dat zal zorgen voor een warme uitstraling in het interieur. De hangende lampen van Interieurvannu zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarbij je de keuze hebt uit verschillende stijlen, kleuren en afmetingen.

Beoordeling: 10/5 gebaseerd op 1 beoordeling(en)
Vanaf: € 30,00