Hockers & Poefs

Poefs en hockers kopen?

Hockers en poefs kunnen veelzijdig van pas komen in het interieur. Deze kleine meubels zijn namelijk eenvoudig te verplaatsen, waardoor je de poef of hocker eenvoudig op de plek kunt schuiven waar je deze wilt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een extra zitplek in de woonkamer, een fijne voetenbank om je voeten op te laten rusten na een zware werkdag of als verlengstuk van jouw bankstel voor nog meer comfort. Maar met een dienblad op een poef of hocker kan dit meubel ook dienst doen als bijzettafeltje voor extra ruimte als salontafel.
Toon 1 van 48 de 69 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 69 totaal
Van laag naar hoog sorteren

Hockers & Poefs van InterieurvannuCollectie hockers & poefs

De hockers, poefs en krukken van Interieurvannu zijn verkrijgbaar in allerlei formaten en stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een poef die perfect aansluit op het bankstel zodat u languit plaats kunt nemen als u een leuke film wilt kijken. Wanneer uw interieur een moderne uitstraling heeft, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hocker van napalonleder. Schuif de hocker aan bij het tv-meubel om fanatiek te gamen op de televisie of zet het meubel hier neer voor decoratie. In het assortiment van Interieurvannu wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende producten:

Multifunctioneel zitmeubel

Bij Interieurvannu vindt u allerlei zitmeubelen voor uw interieur. De hockers en poefen uit onze collectie kunnen niet alleen gebruikt worden als krukje of stoel bij de salontafel voor extra zitplaats in de woning. Deze meubels zijn namelijk ook heel geschikt als voetenbankje, bijzettafel of opstapje wanneer u net niet bij een hoog kastje kunt komen. Dankzij het relatief kleine formaat van hockers en poefen kunt u deze meubels eenvoudig verplaatsen en dus gebruiken in alle ruimtes van uw woning.

Poef of hocker kopen bij Interieurvannu

Een hocker, poef of krukje bestelt u eenvoudig en voordelig bij Interieurvannu. Hierboven vindt u het overzicht van de volledige collectie hockers & poefs, maar u kunt natuurlijk ook terecht bij de andere meubels zoals eettafels met bijpassende eetkamerstoelen. Kies bijvoorbeeld voor een hocker of poef die aansluit bij andere nieuwe meubelen of laat deze zitplaatsen matchen met uw huidige meubelen. Bestel de hocker of poef bij Interieurvannu en profiteer van onze gratis levering in Nederland of België op alle poefen en hockers.

Hockers & Poefs. Poefs en hockers kopen? Hockers en poefs kunnen veelzijdig van pas komen in het interieur. Deze kleine meubels zijn namelijk eenvoudig te verplaatsen, waardoor je de poef of hocker eenvoudig op de plek kunt schuiven waar je deze wilt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een extra zitplek in de woonkamer, een fijne voetenbank om je voeten op te laten rusten na een zware werkdag of als verlengstuk van jouw bankstel voor nog meer comfort. Maar met een dienblad op een poef of hocker kan dit meubel ook dienst doen als bijzettafeltje voor extra ruimte als salontafel.

Vanaf: € 35,00