Kamerschermen

Kamerscherm kopen?

Kamerschermen worden steeds vaker aan het interieur toegevoegd. Deze woonaccessoires zijn namelijk niet alleen heel functioneel, maar kunnen ook bijdragen aan de sfeer en stijl van de woning. Zo kun je een ruimte eenvoudig in meerdere gedeeltes verdelen, door het ene deel af te schermen van het andere met behulp van een kamerscherm. In de collectie kamerschermen van Interieurvannu heb je de keuze uit verschillende kamerschermen die passen bij allerlei woonstijlen.

6 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
6 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Kamerscherm van Interieurvannu

De kamerschermen uit de collectie van Interieurvannu zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo kun je kiezen voor een kamerscherm in de vorm van allemaal kleine fotolijstjes. Op deze manier worden twee gedeeltes van elkaar gescheiden en kun je allerlei leuke herinneringen of sfeerbeelden ophangen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een kamerscherm van linnen met hierop een afbeelding van een grote stad, zoals een sfeervolle impressie van de Duitse stad Hamburg. Wanneer beide kamerschermen niet passen bij jouw interieur, dan is het kamerscherm bamboe misschien de juiste keuze. Bij deze laatste zijn verschillende bamboe stokken op een balk gemonteerd. Door dit scherm bijvoorbeeld tussen de woonkamer en eethoek te plaatsen, creëer je twee gescheiden ruimtes die toch nog op elkaar aansluiten.

Kamerscherm online kopen

De kamerschermen van Interieurvannu zijn allemaal eenvoudig online te bestellen via onze website. Bekijk hierboven de volledige collectie en bestel het kamerscherm naar wens eenvoudig online. Naast de kamerschermen kun je voor nog veel meer woonaccessoires en meubels, zoals de mooiste salontafels op onze website terecht. Wanneer je vragen hebt over een van onze producten, dan staan wij je graag te woord. Bij bestelling via onze website profiteer je van gratis levering in België en Nederland op alle meubels, accessoires en dus ook op onze kamerschermen!

Kamerschermen. Kamerscherm kopen? Kamerschermen worden steeds vaker aan het interieur toegevoegd. Deze woonaccessoires zijn namelijk niet alleen heel functioneel, maar kunnen ook bijdragen aan de sfeer en stijl van de woning. Zo kun je een ruimte eenvoudig in meerdere gedeeltes verdelen, door het ene deel af te schermen van het andere met behulp van een kamerscherm. In de collectie kamerschermen van Interieurvannu heb je de keuze uit verschillende kamerschermen die passen bij allerlei woonstijlen.

Vanaf: € 25,00