Kandelaars

Kandelaar kopen?

Kandelaars zijn een echte sfeermaker in het interieur. Een kandelaar biedt namelijk een stabiele houder voor lange tafelkaarsen of voor waxinelichtjes, waardoor je op verschillende plekken in huis kunt genieten van het kaarslicht. Hierdoor wordt het avondeten eenvoudig een romantisch diner en krijgt het interieur een sfeervolle uitstraling door simpelweg de kaarsen aan te steken. Kies voor een kleine kandelaar voor subtiele sfeerverlichting of bestel juist een grote kandelaar die plek biedt voor veel kaarsen.

12 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
12 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Romantisch en stijlvol

Kandelaren zorgen al snel voor een romantisch accent in het interieur doordat het kaarslicht flikkert en zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Maar ook als de kaarsen niet branden zullen kandelaars de show stelen in het interieur. De kandelaren zijn namelijk stijlvol vormgegeven en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een kandelaar met verschillende armen voor een klassieke en chique uitstraling. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een kandelaar die is uitgevoerd in hout, wat zal zorgen voor een warme sfeer in het interieur.

Sfeervol kaarslicht in het interieur

Er zijn verschillende soorten kandelaren verkrijgbaar in het assortiment van Interieurvannu. Zo heb je onder andere de keuze uit een kandelaar voor lange kaarsen, voor waxinelichtjes maar bijvoorbeeld ook voor grotere stompkaarsen. Afhankelijk van de sfeer die je wilt benadrukken, kun je de gewenste kandelaar bestellen. Een kandelaar met lange kaarsen, hebben over het algemeen al snel een meer chique uitstraling. Kandelaars voor waxinelichtjes en stompkaarsen zijn meer gericht op een sfeervolle manier om het interieur te verlichten. Daarnaast zijn er verschillende formaten waaruit je kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een kandelaar die geschikt is om op tafel te zetten, maar je kunt ook kiezen voor een grote kandelaar die groot genoeg is om op de grond neer te zetten. Op deze manier kun je de kandelaar op verschillende plekken in het interieur neerzetten.

Kandelaar kopen bij Interieurvannu

Hieronder zijn de verschillende kandelaren te vinden uit het assortiment van Interieurvannu. De kandelaars zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat er voor ieder interieur een passende kandelaar te vinden is. Per kandelaar vind je meer informatie zoals de afmetingen en het materiaal waarin de kaarsenstandaard is uitgevoerd. Maar ook specifieke informatie zoals de levertijd en de prijs van de kandelaar is hier terug te vinden. Bestel de kandelaar naar wens eenvoudig online voor de laagste prijsgarantie en profiteer daarnaast van onze gratis levering in zowel Nederland als België op alle kandelaars.
 

Kandelaars. Kandelaar kopen? Kandelaars zijn een echte sfeermaker in het interieur. Een kandelaar biedt namelijk een stabiele houder voor lange tafelkaarsen of voor waxinelichtjes, waardoor je op verschillende plekken in huis kunt genieten van het kaarslicht. Hierdoor wordt het avondeten eenvoudig een romantisch diner en krijgt het interieur een sfeervolle uitstraling door simpelweg de kaarsen aan te steken. Kies voor een kleine kandelaar voor subtiele sfeerverlichting of bestel juist een grote kandelaar die plek biedt voor veel kaarsen.

Vanaf: € 15,00