Kapstok

Kapstok kopen?

Kapstokken zorgen voor een opgeruimd welkom in jouw huis. Geen rondslingerende jassen meer en ook schoenen kunnen een vaste plaats krijgen met een speciale garderobekast in de hal. Wanneer er veel kinderen over de vloer komen dan kun je kiezen voor een laag gedeelte waar ook jassen opgehangen kunnen worden. Kapstokken zijn niet alleen in de hal terug te vinden, ook in de kinderslaapkamer komt een kapstok goed van pas. Hier kunnen kinderen zelf hun kleding of tassen ophangen zodat zij van kleins af aan al leren om hun spullen netjes op te ruimen.

Toon 1 van 48 de 54 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 54 totaal
Van laag naar hoog sorteren

Collectie kapstokken

In het assortiment van Interieurvannu vind je onder andere een uitgebreide collectie kapstokken. De kapstokken uit ons assortiment zijn uitgevoerd volgens strakke lijnen en met name gericht op de functionaliteit. Zo kun je kiezen voor een minimalistische kapstok die de mogelijkheid biedt om jassen, tassen, sjaals en andere spullen op te hangen, maar je kunt ook kiezen voor een complete garderobekast. De kapstok in de vorm van een garderobekast biedt nóg meer ruimte dan een normale kapstok, waarbij je bijvoorbeeld schoenen en sjaals ook netjes uit het zicht kunt opbergen. 

Een kapstok voor groot en klein

De meeste kapstokken uit onze collectie bieden de mogelijkheid om de jassen op verschillende hoogtes op te hangen. Zo kunnen ook de kinderen zelf hun jas netjes opruimen en weer tevoorschijn halen wanneer zij naar buiten willen. Maar ook wanneer de kapstok niet gebruikt wordt om kinderjassen op te hangen, zullen de verschillende hoogtes een uitkomst bieden wanneer er meerdere jassen tegelijk weggehangen moeten worden.

Kapstok kopen bij Interieurvannu

Bekijk hierboven het overzicht van alle kapstokken uit onze collectie. De kapstokken van Interieurvannu bieden voldoende ruimte voor de jassen van het hele gezin, maar je kunt de kapstok natuurlijk ook op de werkvloer gebruiken. Maak je keuze voor een kapstok die past bij jouw smaak en het interieur en bestel deze voordelig online via onze website. Wanneer je de kapstok in Nederland of België wilt laten bezorgen, dan kun je profiteren op onze gratis levering op alle kapstokken.
 

Kapstok. Kapstok kopen? Kapstokken zorgen voor een opgeruimd welkom in jouw huis. Geen rondslingerende jassen meer en ook schoenen kunnen een vaste plaats krijgen met een speciale garderobekast in de hal. Wanneer er veel kinderen over de vloer komen dan kun je kiezen voor een laag gedeelte waar ook jassen opgehangen kunnen worden. Kapstokken zijn niet alleen in de hal terug te vinden, ook in de kinderslaapkamer komt een kapstok goed van pas. Hier kunnen kinderen zelf hun kleding of tassen ophangen zodat zij van kleins af aan al leren om hun spullen netjes op te ruimen.

Vanaf: € 19,95