Kaptafel

Kaptafel kopen?

Kaptafels zijn voornamelijk bij vrouwen populair omdat deze tafels een eigen styling hoek bieden in bijvoorbeeld de slaapkamer. Kies voor een kaptafel met spiegel of zet zelf een spiegel op de kaptafel, zodat je direct het resultaat kunt bekijken. Met een krukje aan de tafel kun je comfortabel plaatsnemen en alle tijd nemen om lekker te tutten met make-up, haarproducten, parfums en nagellakjes.
6 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
6 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Make-up hoekje voor vrouwen

Veel vrouwen houden ervan om zichzelf op hun mooist te maken voor een avondje uit met vriendinnen of een romantische date met hun partner. Hier komen verschillende producten bij kijken, van make-up en poederkwasten tot aan sieraden en een stijl- of krultang. Dit kan allemaal netjes opgeborgen worden in de kaptafel, zodat je alle benodigdheden bij de hand hebt en netjes op kan ruimen wanneer deze niet gebruikt worden. Plaats de kaptafel bijvoorbeeld in de slaapkamer of in een kamer waar ook jouw kledingkast staat, zodat je alle benodigdheden bij de hand hebt om jezelf volledig klaar te maken voor een gezellige avond.

Kaptafel of sidetable?

Verschillende smalle tafels kunnen functioneren als kaptafel. Door bijvoorbeeld een sidetable neer te zetten en hierboven een spiegel te plaatsen, creëer je eenvoudig zelf een styling hoekje in de slaapkamer. Op deze manier ontstaat er nog meer keuze qua stijl, uitvoering en het formaat van de kaptafel. Vervolgens hoef je alleen nog maar je make-up, sieraden en haarproducten binnen handbereik neer te zetten, zodat de tafel klaar is om alle tijd te nemen om jezelf mooi te maken. Het voordeel van een kaptafel is dat deze over het algemeen een smal formaat heeft, zodat de beauty tafel op verschillende plekken in huis neergezet kan worden. Van de slaapkamer tot aan de kledingkamer of zelfs in de hal, zodat je nog even snel een laatste blik op je uiterlijk kunt werpen voordat je de deur uit stapt

Kaptafel kopen bij Interieurvannu

Wil je ook een kaptafel in de slaapkamer zodat je jouw eigen beauty plek in huis hebt? Hieronder vind je alle kaptafels uitgevoerd in verschillende stijlen uit het assortiment van Interieurvannu welke je eenvoudig online en voor de laagste prijsgarantie kunt bestellen. Daarnaast profiteer je in Nederland en in België van onze gratis levering op alle kaptafels. Combineer deze met een krukje, bankje of stoel uit ons assortiment zodat je lekker alle tijd kunt nemen om jezelf mooi te maken. 

Kaptafel. Kaptafel kopen? Kaptafels zijn voornamelijk bij vrouwen populair omdat deze tafels een eigen styling hoek bieden in bijvoorbeeld de slaapkamer. Kies voor een kaptafel met spiegel of zet zelf een spiegel op de kaptafel, zodat je direct het resultaat kunt bekijken. Met een krukje aan de tafel kun je comfortabel plaatsnemen en alle tijd nemen om lekker te tutten met make-up, haarproducten, parfums en nagellakjes.

Vanaf: € 149,00