Kantoorkast

Kantoorkast kopen?

Belangrijke items, zoals ordners met belangrijke formulieren, wil je graag vlakbij je houden in het kantoor. Je boekenkast staat al vol met romans en magazines, het tv-meubel is gevuld met dvd’s en cd’s… Dan komt een kantoorkast goed van pas! Groot, klein, breed, smal, open of juist achter gesloten deuren… Interieurvannu heeft voor ieder wat wils!
15 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
15 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Open of gesloten kantoorkast?

De kast hoeft uiteraard niet altijd vol te staan met hoogst belangrijke en geheime documenten. Soms laat een mooie, welverdiende trofee of een leuke foto met de familie op vakantie een stukje persoonlijkheid zien van de persoon die altijd keihard werkt in het betreffende kantoor. Dan is een open kantoorkast natuurlijk ideaal. Wil je dat mensen de trofee, foto en andere persoonlijkheden vanuit het gehele kantoor kunnen zien? Dan kunt u ook kiezen voor een kantoorkast die niet alleen van de voorkant open is maar ook aan de zijkanten en wellicht zelfs aan de achterkant. Komt de kast wel vol te staan met ordners vol betrouwbare formulieren over financiële zaken of het volgende, miljoenen idee voor de zaak? Dan is het verstandig om te kiezen voor een gesloten kantoorkast zodat niet iedere bezoeker meteen kan zien wat er in de kast staat.

Moderne, landelijke of tijdloze kast?

Niet iedereen heeft dezelfde smaak en dat is maar goed ook! Een moderne kantoorkast valt zelf ook op en is een ware aanwinst voor het interieur. Ga jij voor puur functioneel? Dan past een tijdloze kast, die doet wat ie moet doen, beter bij jou. Het kan ook zijn dat jij een specifieke stijl hanteert in het interieur, dan zou het natuurlijk leuk zijn als de kantoorkast ook bij de rest van het interieur past. Heb jij bijvoorbeeld een inrichting met landelijke stijl? Dan is het leuk om in het kantoor een landelijke kantoorkast te plaatsen die bijvoorbeeld past bij het bureau en de bureaustoel!

Hoeveel ruimte heb je nodig?

Als je twee ordners hebt liggen en wat losse belangrijke papiertjes, dan is het zonde om zoveel ruimte op te geven voor een gigantische kantoorkast. Gelukkig heeft Interieurvannu kantoorkasten in alle soorten en maten! Zo bieden wij kasten aan met vijf opbergplanken voor al je geheime documenten te verstoppen en kasten met twee verdiepingen om je belangrijkste documenten, zoals je verzekeringen, makkelijk vindbaar op te bergen. Deze kleine kantoorkasten zijn tevens ook ideaal voor kleinere ruimtes. Wat je wensen betreft kantoorkasten ook zijn, bij Interieurvannu slaag je altijd!
 

Kantoorkast. Kantoorkast kopen? Belangrijke items, zoals ordners met belangrijke formulieren, wil je graag vlakbij je houden in het kantoor. Je boekenkast staat al vol met romans en magazines, het tv-meubel is gevuld met dvd’s en cd’s… Dan komt een kantoorkast goed van pas! Groot, klein, breed, smal, open of juist achter gesloten deuren… Interieurvannu heeft voor ieder wat wils!

Vanaf: € 39,00