Ladekast

Ladekast kopen?

Een ladekast past vrijwel overal in huis. Van de slaapkamer, woonkamer of hal tot in jouw werkkamer maar bijvoorbeeld ook op kantoor. Deze kasten bieden ruimte om kleine spulletjes een eigen plek in huis te geven, zodat het interieur er altijd opgeruimd en netjes uit zal zien. Voor iedere ruimte in huis is een passend design te vinden, van een hoogglans ladekast voor een moderne uitstraling tot een houten kast die zal zorgen voor een warme sfeer in het interieur.
Toon 1 van 48 de 55 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 55 totaal
Van laag naar hoog sorteren

Opgeruimd staat netjes

Ladekasten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waarbij over het algemeen geldt hoe groter de kast des te meer lades. En automatisch kun je ervan uitgaan hoe meer lades de kast heeft, hoe meer opbergruimte de ladenkast te bieden heeft. In de hal biedt de ladekast bijvoorbeeld plek om sjaals, tasjes en je sleutels opbergen terwijl een ladekast in de slaapkamer dienst kan doen als kledingkast waarin je jouw kleding netjes opgevouwen kan opbergen. Iedere ruimte vraagt om een andere stijl of formaat waarin de ladekast is uitgevoerd. Bekijk daarom onze uitgebreide collectie ladekasten om een opbergkast te vinden die past bij het interieur!

Een kast met herinneringen

Naast praktische opbergruimte, zorgt een ladekast ook voor een sfeervol geheel in het interieur. Door het ladekastje af te stemmen op de woonstijl van jouw interieur, zal deze opberger naadloos opgaan in huis. Daarnaast blijft er op het kastje vaak ruimte over om leuke accessoires uit te stallen. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen die zorgen voor extra sfeer zodra het buiten begint te schemeren of leuke familiefoto’s die je herinneringen terugbrengt naar zonnige vakantie of leuke momenten. Een spiegel boven een grote ladekast ophangen kan natuurlijk ook, op deze manier zorg je voor de weerspiegeling van de kamer en het daglicht waardoor de ruimte groter en lichter zal lijken.

Ladenkast kopen bij Interieurvannu

Ben je op zoek naar een ladekast die perfect past bij het interieur? Dan kun je bij Interieurvannu ook op zoek gaan naar bijpassende meubelen die behoren tot dezelfde serie. Veel kasten zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar met een bijpassende, complete slaapkamerset voor in jouw slaapkamer of bijvoorbeeld bijpassende meubels voor in de woonkamer zoals een salontafels of tv-meubel. Bestel de ladekast naar keuze eenvoudig online bij Interieurvannu voor de laagste prijsgarantie. Daarnaast kun je gebruik maken van onze gratis levering in Nederland en België op alle ladekasten.

Ladekast. Ladekast kopen? Een ladekast past vrijwel overal in huis. Van de slaapkamer, woonkamer of hal tot in jouw werkkamer maar bijvoorbeeld ook op kantoor. Deze kasten bieden ruimte om kleine spulletjes een eigen plek in huis te geven, zodat het interieur er altijd opgeruimd en netjes uit zal zien. Voor iedere ruimte in huis is een passend design te vinden, van een hoogglans ladekast voor een moderne uitstraling tot een houten kast die zal zorgen voor een warme sfeer in het interieur.

Vanaf: € 67,00