Vitrinekast

Vitrinekast kopen?

Als je spullen hebt die mooi zijn, waar je trots op bent of je persoonlijkheid reflecteren, dan is het fijn als je die spullen op een bepaalde manier kan showen. Dat is goed te doen met een mooie vitrinekast! Interieurvannu heeft verschillende soorten vitrinekasten; grote, kleine, met deur, zonder deur, moderne, landelijke… Noem maar op! Alles wat jij nog hoeft te doen, is kijken welke vitrinekast het beste past bij de spullen die jij erin wilt plaatsen om te laten zien aan anderen!
Toon 1 van 48 de 94 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 94 totaal
Van laag naar hoog sorteren

Kasten met of zonder glas

Het is natuurlijk handig als je ergens makkelijk bij kan, maar het is ook belangrijk dat je breekbare spullen veilig staan. Vraag jezelf daarom af; wat wil ik in de vitrinekast plaatsen? Is het servies dat je mooi genoeg vindt om te showen maar waar je ook graag snel en vaak bij kan? Dan raden we je aan een open vitrinekast te nemen met bijvoorbeeld planken, zodat je tóch dat mooie servies laat zien maar er óók gemakkelijk bij kan wanneer je het nodig hebt! Heb je daarentegen bijvoorbeeld antiek servies dat al generaties lang in de familie zit? Dan wil je dat het liefst veilig achter glas zetten. Iedereen kan het bewonderen maar niemand kan het omgooien! Ben je er trouwens al uit of je je mooie spullen ’s avonds ook wilt showen? Overweeg dan om een vitrinekast te nemen met geïntegreerde verlichting! 

Vitrinekast in de woonkamer of eethoek?

Eén van de dingen die komen kijken bij het uitkiezen van een vitrinekast is het besluiten waar je de kast wilt plaatsen. Komt deze bijvoorbeeld in de woonkamer te staan? Of op de gang? Een buffetkast plaats je bij voorkeur liever in (of dichtbij) de keuken zodat je makkelijk en snel bij het servies kan en dit op de eettafel neerzetten. Een vitrinekast met trofeeën kun je bijvoorbeeld ook in de hal plaatsen. Zo kan je buurvrouw die aan de deur komt snel even laten gluren naar al jouw gewonnen prijzen!

Moderne vitrinekast of landelijke vitrinekast

Zoals gezegd; vitrinekasten komen in allerlei soorten en maten. Er zijn dunne vitrinekasten voor bijvoorbeeld trofeeën en brede vitrinekasten voor hele collecties kunst. Maar niet alleen de spullen die je IN de vitrinekast wilt plaatsen zijn belangrijk, ook de vitrinekast zelf! Deze moet uiteraard wel in het interieur passen. Heb je een modern interieur? Landelijk? Of juist een beetje neutraal? Interieurvannu heeft voor iedereen iets moois. Toch niet tevreden met de vitrinekast die je besteld hebt? Geen probleem! Je hebt 14 dagen bedenk & retourtermijn!

Vitrinekast. Vitrinekast kopen? Als je spullen hebt die mooi zijn, waar je trots op bent of je persoonlijkheid reflecteren, dan is het fijn als je die spullen op een bepaalde manier kan showen. Dat is goed te doen met een mooie vitrinekast! Interieurvannu heeft verschillende soorten vitrinekasten; grote, kleine, met deur, zonder deur, moderne, landelijke… Noem maar op! Alles wat jij nog hoeft te doen, is kijken welke vitrinekast het beste past bij de spullen die jij erin wilt plaatsen om te laten zien aan anderen!

Vanaf: € 175,00