Wandkasten

Wandkast kopen?

Wandkasten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo kun je bij Interieurvannu kiezen voor een grote wandkast om deze aan een lange muur te plaatsen, maar er zijn ook wandkasten met een kleiner formaat verkrijgbaar. Daarnaast heb je keuze uit verschillende uitvoeringen, zoals een kast met open vakken of eentje met kastdeuren en lades zodat hier spullen uit het zicht opgeborgen kunnen worden.
Toon 1 van 48 de 104 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 104 totaal
Van laag naar hoog sorteren

Collectie wandkasten

Bij Interieurvannu heb je ruime keuze uit verschillende wandkasten. Zo kun je kiezen voor een kast die past bij de woonstijl van jouw interieur, want de kasten lopen uiteen van een landelijk of modern design tot aan kasten in een klassieke stijl. Hierbij speelt niet alleen het design een rol, maar ook het materiaal waar de kast van gemaakt is. Een houten wandkast geeft bijvoorbeeld een warme uitstraling aan het interieur, terwijl een hoogglans afwerking juist bijdraagt aan een strak design.

Kastruimte in huis

Een wandkast biedt naast opbergruimte voor al jouw spullen ook voldoende ruimte om leuke accessoires op te nemen in het interieur. Plaats bijvoorbeeld kleurrijke beeldjes, bloemen en andere woonaccessoires op de wandkast om zo jouw persoonlijke smaak volledige door te voeren in de woonkamer. Natuurlijk kunnen de wandkasten uit ons assortiment ook in andere delen van de woning geplaatst worden, zoals in de slaapkamer, de hal of in het kantoor.

Wandkast kopen bij Interieurvannu

In het overzicht hierboven zijn alle wandkasten uit het assortiment van Interieurvannu te vinden. Combineer een van deze kasten met de huidige meubels in het interieur en zorg ervoor dat de nieuwe kast goed aansluit op bijvoorbeeld het tv-meubel, de eettafel of de salontafel. Natuurlijk kun je ook een combinatie maken van een van deze meubels uit ons assortiment. Bestel de meubels naar wens eenvoudig online via onze website. In Nederland en België worden alle meubels gratis thuisbezorgd, waaronder dus ook onze wandkasten.

Wandkasten . Wandkast kopen? Wandkasten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo kun je bij Interieurvannu kiezen voor een grote wandkast om deze aan een lange muur te plaatsen, maar er zijn ook wandkasten met een kleiner formaat verkrijgbaar. Daarnaast heb je keuze uit verschillende uitvoeringen, zoals een kast met open vakken of eentje met kastdeuren en lades zodat hier spullen uit het zicht opgeborgen kunnen worden.

Beoordeling: 10/5 gebaseerd op 1 beoordeling(en)
Vanaf: € 49,00