Kinder Nachtkastjes

Nachtkastje voor de kinderkamer kopen?

Van extra opbergruimte, leuke decoratie tot een praktisch plekje voor een nachtlampje; een kindernachtkastje is onmisbaar in de kinderkamer. Wanneer jouw zoon of dochter moeite heeft om naar bed te gaan, dan zorgt het nachtkastje ervoor dat er altijd een nachtlampje naast hun staan die zij zelf aan kunnen zetten als ze bijvoorbeeld bang in het donker zijn. Door te kiezen voor een nachtkast in dezelfde stijl als het kinderbed, past het geheel in de kinderkamer perfect bij elkaar. Hieronder vind je alle kindernachtkastjes van Interieurvannu, welke je eenvoudig online kunt bestellen!
16 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
16 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Kinderbed met bijpassend nachtkastje

De kindernachtkastjes van Interieurvannu hebben een klein formaat, waardoor de kastjes perfect naast het kinderbed passen. Dankzij de vrolijke of juist stoere uitvoering van het nachtkastje, sluiten deze kleine kastjes perfect aan op de kinderkamer. Wanneer je op zoek bent naar een bijpassend nachtkastje naast het kinderbed dan ben je bij ons aan het juiste adres! De kindernachtkastjes uit ons assortiment zijn namelijk verkrijgbaar in hetzelfde design als verschillende kinderbedden. Daarnaast zijn er complete slaapkamersets voor de kinderkamer verkrijgbaar, zodat ook andere slaapkamermeubels voor de kinderkamer afgestemd kunnen worden op dezelfde stijl.

Nachtkastjes voor de kinderkamer

Bij een kinderbed mag een nachtkastje niet ontbreken. Hierin kunnen kleine spulletjes opgeborgen worden, denk bijvoorbeeld aan een voorleesboekje waar papa of mama leuke verhaaltjes uit voorlezen voor het slapen gaan. Wanneer kinderen al iets ouder zijn kunnen zij zelf nog een klein verhaaltje lezen voordat zij gaan slapen. Zorg ervoor dat er een klein nachtlampje op het kindernachtkastje staat, zodat er geen groot licht aan hoeft te staan om nog wat te kunnen lezen.

Kindernachtkastjes kopen bij Interieurvannu.nl

De volledige collectie nachtkastjes voor de kinderkamer is te vinden in het overzicht hierboven. Per nachtkastje vind je meer informatie over de afmetingen en de kleuren waarin het kastje verkrijgbaar is. Een aantal kindernachtkastjes is uitgevoerd met lades zodat de spulletjes uit het zicht opgeborgen kunnen worden. Andere nachtkastjes bieden ook een open vak om iets grotere spullen neer te leggen, zoals bijvoorbeeld een verzameling aan voorleesboekjes. Bestel het kindernachtkastje naar wens eenvoudig online bij Interieurvannu met de laagste prijsgarantie. Naast onze lage prijzen profiteer je bij Interieurvannu ook altijd van de gratis levering in Nederland en België op alle slaapkamermeubelen voor de kinderkamer!

Kinder Nachtkastjes. Nachtkastje voor de kinderkamer kopen? Van extra opbergruimte, leuke decoratie tot een praktisch plekje voor een nachtlampje; een kindernachtkastje is onmisbaar in de kinderkamer. Wanneer jouw zoon of dochter moeite heeft om naar bed te gaan, dan zorgt het nachtkastje ervoor dat er altijd een nachtlampje naast hun staan die zij zelf aan kunnen zetten als ze bijvoorbeeld bang in het donker zijn. Door te kiezen voor een nachtkast in dezelfde stijl als het kinderbed, past het geheel in de kinderkamer perfect bij elkaar. Hieronder vind je alle kindernachtkastjes van Interieurvannu, welke je eenvoudig online kunt bestellen!

Vanaf: € 45,00