Kinder Zithoek

Kinder zithoek kopen?

Ook voor de allerkleinsten kan thuis een apart zithoekje gecreëerd worden in het interieur. Interieurvannu heeft verschillende kleine tafeltjes met bijpassende stoeltjes opgenomen in het assortiment, die perfect geschikt zijn voor kinderen. Zet deze set bijvoorbeeld in een hoekje van de woonkamer, zodat hier hun eigen speelhoek ontstaat. Maar ook voor de kinderkamer of bijvoorbeeld in een speelkamer zullen deze kleine tafeltjes met stoeltjes goed van pas komen!

8 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
8 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Bijpassend tafeltje met stoeltjes voor kinderen

De kinder-zithoeken van Interieurvannu zijn speciaal ontworpen voor kinderen, wat terug te zien is aan het formaat en de uitstraling. De zithoekjes zijn verkrijgbaar in verschillende designs, zo kun je kiezen voor een zithoek voor meisjes waarbij het tafeltje en de stoeltjes zijn uitgevoerd in het roze of juist een stoerdere zithoek voor jongens in bijvoorbeeld de stijl van de politie of brandweer. Daarnaast zijn er wat meer neutrale zithoeken verkrijgbaar waarop bijvoorbeeld beertjes zijn afgebeeld welke zowel geschikt zijn voor jongens als meisjes.

Zithoek voor kinderen kopen bij Interieurvannu

Alle tafeltjes met bijpassende stoeltjes voor kinderen zijn te vinden in het overzicht hierboven. Met deze sets kan een zithoek voor kinderen gecreëerd worden om lekker te knutselen of te spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Bestel de kinder-zithoek naar wens eenvoudig online en zet deze bijvoorbeeld in de kinderkamer of creëer een speelhoekje speciaal voor de kinderen in de woonkamer. De zithoeken van Interieurvannu zijn verkrijgbaar voor de laagste prijsgarantie en daarnaast profiteer je zowel in Nederland als in België altijd van onze gratis levering op alle kindermeubelen.

Kinder Zithoek. Kinder zithoek kopen? Ook voor de allerkleinsten kan thuis een apart zithoekje gecreëerd worden in het interieur. Interieurvannu heeft verschillende kleine tafeltjes met bijpassende stoeltjes opgenomen in het assortiment, die perfect geschikt zijn voor kinderen. Zet deze set bijvoorbeeld in een hoekje van de woonkamer, zodat hier hun eigen speelhoek ontstaat. Maar ook voor de kinderkamer of bijvoorbeeld in een speelkamer zullen deze kleine tafeltjes met stoeltjes goed van pas komen!

Vanaf: € 95,00