Kinderbedden

Kinderbed kopen?

Kinderen hebben een goede nachtrust nodig, om de volgende dag weer vol energie te kunnen starten. In hun slaap worden alle indrukken verwerkt en ontwikkelen kinderen zichzelf. Daarom vormt een kinderbed een van de belangrijkste onderdelen in een kinderkamer. Kies voor een bed met opbergruimte onder het matras, zodat speelgoed en andere spulletjes netjes opgeborgen kunnen worden. Een rustige slaapkamer zorgt namelijk voor minder afleiding, zodat kinderen sneller in slaap zullen komen.
Toon 1 van 48 de 70 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 70 totaal
Van laag naar hoog sorteren

Kinderbedden van InterieurvannuBedden om van te dromen

Het bed is natuurlijk bedoeld om heerlijk in te slapen, maar in de kinderkamer worden bedden ook regelmatig gebruikt tijdens het spelen. Om hier extra plezier van te beleven, kun je kiezen voor een kinderbed met een bijzonder design. Kies bijvoorbeeld voor een autobed, welke is uitgevoerd in de vorm van een stoere raceauto of een leuke prinsessenauto. De stapelbedden zijn ook heel praktisch en tevens voorzien van een opvallende uitvoering. Deze stapelbedden zien er niet alleen mooi uit, maar besparen ook nog eens ruimte in de kinderkamer zodat er genoeg plek over blijft om te spelen. Daarnaast is er in een stapelbed altijd een plek voor vriendjes of vriendinnetjes die graag willen blijven logeren. De kinderbedden van Interieurvannu zijn verkrijgbaar voor de allerkleinsten maar ook voor oudere kinderen, bekijk bijvoorbeeld de volgende bedden:

Kinderbedden voor de allerkleinste

Ook voor de allerkleinste kinderen zijn er kinderbedden verkrijgbaar bij Interieurvannu. Van de mooiste ledikanten die bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar zijn, zodat het matras steeds een stukje lager ingesteld kan worden als je kindje begint te groeien. Veel ledikanten behoren tot een complete babykamer set, zodat je ook bijpassende andere meubelen voor de babykamer kunt bestellen met hetzelfde herkenbare design. 

Kinderbed kopen bij Interieurvannu

De kinderbedden uit het assortiment van Interieurvannu zorgen ervoor dat naar bed gaan een feestje wordt. Want wie wil er nu niet in slaap vallen in een autobed, hoogslaper of stapelbed in de vorm van een grote bus? Bekijk de verschillende kinderbedden van Interieurvannu hierboven en bestel het bed naar wens eenvoudig online voor de laagste prijsgarantie. In Nederland en in België profiteer je van gratis levering op alle kinderbedden en andere slaapkamermeubelen voor de kinderkamer!
 

Kinderbedden. Kinderbed kopen? Kinderen hebben een goede nachtrust nodig, om de volgende dag weer vol energie te kunnen starten. In hun slaap worden alle indrukken verwerkt en ontwikkelen kinderen zichzelf. Daarom vormt een kinderbed een van de belangrijkste onderdelen in een kinderkamer. Kies voor een bed met opbergruimte onder het matras, zodat speelgoed en andere spulletjes netjes opgeborgen kunnen worden. Een rustige slaapkamer zorgt namelijk voor minder afleiding, zodat kinderen sneller in slaap zullen komen.

Vanaf: € 105,00