Kinderkledingkast

Kledingkast voor de kinderkamer kopen?

Wanneer alle broeken, truien, sokken en het ondergoed van je kind een vaste plaats hebben in hun eigen garderobekast, kan dit 's ochtends een hoop tijd schelen. Zo kun je alle kledingstukken eenvoudig vinden om weer een leuke outfit voor die dag samen te stellen. In onze collectie zijn verschillende garderobekasten te vinden, die perfect passen in een kinderkamer.

31 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
31 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Collectie garderobekasten voor de kinderkamer

In het assortiment van Interieurvannu vind je verschillende meubels voor in de kinderkamer. In de collectie kindergarderobe kasten hebben we voor kinderkamers bijvoorbeeld kleine kasten, die genoeg ruimte bieden voor alle kleding van de kleintjes. Maar ook als de kinderen al iets groter zijn, hebben we ruime keuze uit grote garderobekasten in een leuke kleur en design. Kies bijvoorbeeld voor een stoere garderobekast, passend bij een echte jongenskamer. Voor meisjeskamers zijn er leuke garderobekasten te vinden in zachte kleuren of met een vrolijk design.

Kleding netjes opgeruimd

De garderobekast van jouw kind hoeft waarschijnlijk niet net zo groot te zijn als die van jou en jouw partner. Maar wanneer je deze kast ook wilt gebruiken om speelgoed in op te bergen, naast alle kleding die er netjes opgeruimd wordt dan kan je op zoek gaan naar een kindergarderobekast met een groter formaat. Kies bijvoorbeeld voor een kledingkast met zowel lades als ruime hanggedeeltes, zodat alles een eigen plekje in de kast krijgt. Door de kinderkledingkast te combineren met het kinderbed, dan ben je ervan verzekerd dat deze meubelen goed bij elkaar passen in de kinderkamer!

Kindergarderobekast kopen

Hierboven vind je het overzicht van de kledingkasten voor in de kinderkamer uit onze collectie. Of je nu een grote garderobekast wilt aanschaffen met maar liefst drie deuren of als je op zoek bent naar een kleine kledingkast die precies in de kinderkamer past, bij Interieurvannu ben je aan het juiste adres! Bestel jouw favoriete kinderkledingkast eenvoudig online via onze website. In Nederland en België worden de garderobekasten gratis thuisbezorgd.
 

Kinderkledingkast. Kledingkast voor de kinderkamer kopen? Wanneer alle broeken, truien, sokken en het ondergoed van je kind een vaste plaats hebben in hun eigen garderobekast, kan dit 's ochtends een hoop tijd schelen. Zo kun je alle kledingstukken eenvoudig vinden om weer een leuke outfit voor die dag samen te stellen. In onze collectie zijn verschillende garderobekasten te vinden, die perfect passen in een kinderkamer.

Vanaf: € 209,00