Kindermuurstickers

Muursticker voor de kinderkamer of babykamer kopen?

De muurstickers uit onze collectie zijn geïnspireerd op verschillende lijfspreuken en kunnen eenvoudig op een gladde muur geplakt worden. De stickers zijn verkrijgbaar met verschillende inspirerende teksten, lettertypes en kleuren. De muurstickers uit onze collectie zijn de ideale decoratie voor op de muur van bijvoorbeeld een babykamer of een kinderkamer.
9 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
9 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Collectie muurstickers

In het assortiment van Interieurvannu vind je naast verschillende meubels voor de kinderkamer, ook leuke accessoires om de gewenste sfeer te creëren in deze ruimte. De muurstickers uit onze collectie bestaan zowel uit lieve gedichtjes als inspirerende teksten. Naast de verschillende teksten, kun je ook kiezen uit verschillende lettertypes die ieder een andere uitstraling aan de kinderkamer zullen geven.

Muursticker met inspirerende tekst

Wanneer er in de babykamer een muur is die er nog een beetje kaal uitziet, dan kun je kiezen voor een muursticker met een korte inspirerende tekst. Denk bijvoorbeeld aan de tekst: 'Geboren om voor altijd lief te hebben'. Wanneer de babykamer in zijn geheel nog een beetje een kale uitstraling heeft, dan kun je ook kiezen voor een muursticker met een iets grotere tekst zoals bijvoorbeeld een gedichtje. De muurstickers met een gedichtje lopen uiteen van vier korte zinnetjes tot aan wel 9 zinnen met kleine sterretjes als decoratie. Laat je inspireren door onze collectie muurstickers en kies zelf voor een passende tekst in de babykamer of kinderkamer.

Muurstickers kopen

Met een muursticker breng je een bepaalde boodschap over en creëer je eenvoudig een totaal andere uitstraling of sfeer in de kinderkamer. Kies bijvoorbeeld voor een inspirerende tekst voor in de babykamer, om de gewenste sfeer te creëren in deze kinderkamer. Bekijk hierboven het volledige overzicht van de muurstickers uit onze collectie. Bestel jouw favoriete muursticker eenvoudig online via onze website. In Nederland en België kun je profiteren van de gratis levering van alle muurstickers.
 

Kindermuurstickers. Muursticker voor de kinderkamer of babykamer kopen? De muurstickers uit onze collectie zijn geïnspireerd op verschillende lijfspreuken en kunnen eenvoudig op een gladde muur geplakt worden. De stickers zijn verkrijgbaar met verschillende inspirerende teksten, lettertypes en kleuren. De muurstickers uit onze collectie zijn de ideale decoratie voor op de muur van bijvoorbeeld een babykamer of een kinderkamer.

Beoordeling: 10/5 gebaseerd op 1 beoordeling(en)
Vanaf: € 45,00