Kisten

Kist kopen?

Opbergkisten zijn onmisbaar in een huis waar kinderen wonen. Zonder opbergruimte zul je namelijk blijven struikelen over rondslingerend speelgoed. Maar niet alleen in een huishouden met kinderen, ook zonder kinderen houd je het interieur netjes en opgeruimd door een kist! Door een of meerdere opbergkisten in het interieur neer te zetten, kun je eenvoudig zorgen voor een opgeruimd huis door rondslingerende spullen hierin op te bergen. De kisten van Interieurvannu zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en stijlen, zodat er voor ieder interieur een passende opbergbox te vinden is.

15 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
15 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Collectie opbergkisten

Interieurvannu biedt verschillende mogelijkheden waarop je spullen op kunt bergen. De opbergkisten en boxen zijn uit ons assortiment zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in allerlei stijlen, zodat je deze op jouw interieur kunt afstemmen. Kies bijvoorbeeld voor decoratieve manden van bamboe of voor praktische kisten die zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren.

Multifunctionele opbergruimte in huis

Niet alleen in een huis waar kinderen wonen is er behoefte aan voldoende opbergruimte. Vrijwel iedereen houdt namelijk van een opgeruimd huis. Interieurvannu heeft verschillende soorten opbergkisten die multifunctioneel gebruikt kunnen worden. Van salontafels in de vorm van een kist, met onder het tafelblad een opbergruimte om spullen uit het zicht op te ruimen. Tot aan opbergboxen die tevens gebruikt kunnen worden als bijzettafel of tegelijkertijd als decoratie kunnen dienen in het interieur.

Opbergkist kopen bij Interieurvannu

Hieronder vind je het overzicht van de volledige collectie opbergkisten uit het assortiment van Interieurvannu. Deze kisten zijn geschikt om bijvoorbeeld in de woonkamer te zorgen voor extra opbergruimte, maar de opbergboxen kunnen ook in allerlei andere delen van het interieur neergezet worden zoals de slaapkamer. Bestel de opbergkist naar wens eenvoudig online via de website van Interieurvannu en profiteer van onze laagste prijs garantie. Zo ben je ervan verzekerd dat je nooit teveel betaalt voor de kist. Daarnaast kun je gebruik maken van onze gratis levering naar Nederland en België op alle meubelen.
 

Kisten. Kist kopen? Opbergkisten zijn onmisbaar in een huis waar kinderen wonen. Zonder opbergruimte zul je namelijk blijven struikelen over rondslingerend speelgoed. Maar niet alleen in een huishouden met kinderen, ook zonder kinderen houd je het interieur netjes en opgeruimd door een kist! Door een of meerdere opbergkisten in het interieur neer te zetten, kun je eenvoudig zorgen voor een opgeruimd huis door rondslingerende spullen hierin op te bergen. De kisten van Interieurvannu zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en stijlen, zodat er voor ieder interieur een passende opbergbox te vinden is.

Beoordeling: 10/5 gebaseerd op 1 beoordeling(en)
Vanaf: € 45,00