Kledingkast

Kledingkast kopen?

Wanneer je allerlei kledingstukken hebt gestreken, is het natuurlijk erg fijn als je deze ook netjes op kunt hangen. In ons assortiment vind je verschillende garderobekasten en kledingkasten, die genoeg ruimte bieden om al jouw kledingstukken netjes op te bergen. Zo zijn er grote garderobekasten met zowel hanggedeeltes om je jasjes op te hangen als brede planken om alle broeken kwijt te kunnen. Kies bijvoorbeeld voor een grote kledingkast met spiegeldeuren, zodat je meteen de perfecte outfit kunt samenstellen voor je werk, een afspraakje of een gewone doordeweekse dag.

29 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
29 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Collectie garderobekasten

De kledingkasten uit onze collectie lopen uiteen qua stijl, formaat en functionaliteit. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een garderobekast met spiegeldeuren, zodat je jouw outfit meteen kunt aantrekken en bekijken in de spiegel. Dankzij de spiegels krijgt de slaapkamer ook meteen een ruimere uitstraling. Voor een wat kleinere slaapkamer kun je kiezen voor een twee deur kledingkast, die minder ruimte in beslag nemen maar toch voldoende opbergruimte bieden voor al jouw kleding. Ook zijn er hele brede garderobekasten verkrijgbaar bij Interieurvannu, die geschikt zijn voor de ruime slaapkamers. Deze kasten bieden meer dan genoeg ruimte voor jouw kleding en de kleding van je partner.

Interieur van de slaapkamer

Wanneer een garderobekast in de slaapkamer geplaatst wordt, dan zal deze kast een belangrijke rol spelen bij het interieur van deze ruimte. Garderobekasten hebben namelijk een vrij groot formaat, waardoor deze kast zal opvallen in de slaapkamer. Kies daarom voor een garderobekast die past bij de rest van de meubels in de slaapkamer. In het assortiment slaapkamermeubelen van Interieurvannu vind je verschillende meubels die perfect op elkaar aansluiten. Bestel een kledingkast in dezelfde stijl als het bed, nachtkast of ladekast voor een bijpassend geheel in de slaapkamer.

Kledingkast kopen

Bekijk hierboven het overzicht van de gehele collectie kledingkasten. Bestel de garderobekast naar wens eenvoudig online via de website. Wanneer je in Nederland of België woont dan kun je profiteren van onze gratis levering op jouw nieuwe garderobekast.
 

Kledingkast. Kledingkast kopen? Wanneer je allerlei kledingstukken hebt gestreken, is het natuurlijk erg fijn als je deze ook netjes op kunt hangen. In ons assortiment vind je verschillende garderobekasten en kledingkasten, die genoeg ruimte bieden om al jouw kledingstukken netjes op te bergen. Zo zijn er grote garderobekasten met zowel hanggedeeltes om je jasjes op te hangen als brede planken om alle broeken kwijt te kunnen. Kies bijvoorbeeld voor een grote kledingkast met spiegeldeuren, zodat je meteen de perfecte outfit kunt samenstellen voor je werk, een afspraakje of een gewone doordeweekse dag.

Vanaf: € 119,00