Klokken

Klok kopen?

Klokken worden al heel lang niet alleen meer gebruikt om te zien hoe laat het is, een klok is inmiddels een belangrijk onderdeel van het interieur. Zo zijn er klokken verkrijgbaar in opvallende kleuren of in specifieke stijlen, zodat ook de klok naadloos opgaat in het interieur. Bij Interieurvannu heb je ruime keuze uit de mooiste klokken. 

37 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
37 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Collectie wandklokken

De wandklokken uit onze collectie kenmerken zich door hun vrolijke design. Kies bijvoorbeeld voor een wandklok met opvallende kleuren die passen bij de rest van het interieur of kiest juist voor een totaal andere kleur, zodat de klok functioneert als opvallende blikvanger aan de muur. De klokken uit ons assortiment spelen in op de trend van grote klokken, die steeds vaker zijn terug te zien in het interieur. Hierdoor is de tijd vanuit vrijwel alle hoeken van de woning duidelijk zichtbaar en zul je niet snel meer te laat komen.

Bij de tijd met een mooie klok

Kies voor een klok met Romeinse cijfer of juist voor een wandklok numerieke cijfers om de gewenste sfeer te creëren in het interieur. Wandklokken kunnen gebruikt worden om de tijdzone waarin jij leeft weer te geven. Maar wanneer je bijvoorbeeld familie hebt die in een andere tijdzone wonen, kun de je met de wandklokken ook een bijzonder effect creëren in het interieur. Hang bijvoorbeeld meerdere wandklokken naast elkaar, met daarop het tijdstip van verschillende tijdzones. Zo ben je ongeacht de tijdzone, altijd bij de tijd!

Klok kopen bij Interieurvannu

Hierboven vind je het volledige overzicht van de collectie klokken van Interieurvannu. Wanneer je een mooie wandklok voor in jouw interieur hebt gevonden of een van de klokken cadeau wilt doen, dan kun je deze eenvoudig bestellen via onze website. In Nederland en België worden alle producten uit onze webshop gratis thuisbezorgd. Dat betekent dat je ook kunt profiteren van onze gratis levering op alle klokken.

Klokken. Klok kopen? Klokken worden al heel lang niet alleen meer gebruikt om te zien hoe laat het is, een klok is inmiddels een belangrijk onderdeel van het interieur. Zo zijn er klokken verkrijgbaar in opvallende kleuren of in specifieke stijlen, zodat ook de klok naadloos opgaat in het interieur. Bij Interieurvannu heb je ruime keuze uit de mooiste klokken. 

Vanaf: € 25,00