Kroonluchters

Kroonluchter kopen?

Kroonluchters zijn vaak grote, statige lampen die direct opvallen in het interieur. Deze lichtbronnen vallen niet alleen op dankzij het grote formaat, ook door de chique uitstraling. Een kroonluchter is vaak namelijk voorzien van oneindig veel prisma’s waardoor de verlichting op een bijzondere manier wordt verspreid in het interieur.
42 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
42 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Waar ontbreekt een elegant accent in huis?

Wanneer jouw interieur de nodige luxe mist dan is een kroonluchter een goede aankoop om op een eenvoudige manier een elegant accent door te voeren. Deze lampen hebben een chique uitstraling en zijn zelfs wanneer de verlichting niet aanstaat, een opvallende verschijning in het interieur. Zorg dus bijvoorbeeld boven de eettafel niet alleen voor de nodige verlichting, maar tegelijkertijd voor de nodige elegantie in het interieur met een kroonluchter!

Lampen van vroeger

Een kroonluchter was jaren geleden al een populaire lichtbron! Grote balzalen werden voorzien van zo’n grote, statige kroonluchter om direct een chique sfeer te benadrukken. De prisma’s en kettingen die vaak vast onderdeel vormen van het design, deden samen met de verlichting automatisch hun werk. Maar ook de kroonluchters met originele kaarsenhouders waren vroeger veel te zien. Tegenwoordig zijn de kaarsen vervangen door lampen, maar deze lichtbronnen zijn wel uitgevoerd in dezelfde stijl om het originele effect te behouden.

Statige lampen kopen bij Interieurvannu

Is het interieur toe aan nieuwe verlichting en spreken de statige lampen zoals kroonluchter je aan? Bekijk dan de verschillende kroonluchters van Interieurvannu in het overzicht hieronder. Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, maar ook in allerlei stijlen. Zo kun je kiezen voor een opvallend exemplaar of juist de keuze maken voor een kroonluchter met een minder groot formaat, zodat de lamp niet alle aandacht in huis opeist. Bestel de kroonluchter naar wens eenvoudig online bij Interieurvannu voor de laagste prijsgarantie. Zowel in Nederland en België profiteer je tevens van onze gratis levering op alle lampen en kroonluchters!
 

Kroonluchters. Kroonluchter kopen? Kroonluchters zijn vaak grote, statige lampen die direct opvallen in het interieur. Deze lichtbronnen vallen niet alleen op dankzij het grote formaat, ook door de chique uitstraling. Een kroonluchter is vaak namelijk voorzien van oneindig veel prisma’s waardoor de verlichting op een bijzondere manier wordt verspreid in het interieur.

Vanaf: € 89,00