Kussens & Plaids

Kussens kopen?

Kussens zorgen voor een gezellige en warme uitstraling in het interieur. Leg bijvoorbeeld een kussen op jouw favoriete fauteuil of combineer meerdere kussens op de bank, om op een eenvoudige manier wat kleur in de woonkamer te brengen. De sierkussens van Interieurvannu zijn niet alleen heel mooi, maar ook nog eens lekker zacht waardoor je een heerlijk comfortabel plekje kunt creëren in jouw woonkamer.
23 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
23 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Collectie kussens

De sierkussens uit het assortiment van Interieurvannu zijn leuke accessoires waar je eindeloos mee kunt combineren in huis. Kies bijvoorbeeld voor verschillende formaten, prints en kleurtjes om een gezellige sfeer te geven aan jouw interieur. Door in verschillende delen van het huis dezelfde kleur kussens terug te laten komen, ontstaat er een sfeervol en bijpassend geheel in huis.

Mini make-over met sierkussens

Het voordeel van sierkussens is dat deze accessoires goed betaalbaar zijn en toch een groot verschil kunnen maken in huis. Zo kun je bijvoorbeeld in de zomer nieuwe, frisse kleuren toevoegen en in de winter juist inspelen op de warme tinten. Wanneer je de print of kleur van het kussen zat bent, hoef je alleen nieuwe hoes te kopen en je krijgt een totaal andere uitstraling van jouw bankstel. Maar niet alleen in de woonkamer op het bankstel of een comfortabele stoel zorgen de kussens voor een warme sfeer, maar ook in de slaapkamer kunnen sierkussens een mooie toevoeging zijn.

Kussen kopen bij Interieurvannu

In het overzicht hierboven zijn alle kussens te vinden uit de collectie van Interieurvannu. Per sierkussen vind je meer informatie over het materiaal, de prijs, afmetingen en levertijd van het kussen. Vervolgens kun je de kussen naar wens eenvoudig online bestellen via onze website. Bij Interieurvannu profiteer je van de laagste prijsgarantie. Daarnaast is de levering in Nederland en België altijd helemaal gratis op alle kussens!
 

Kussens & Plaids. Kussens kopen? Kussens zorgen voor een gezellige en warme uitstraling in het interieur. Leg bijvoorbeeld een kussen op jouw favoriete fauteuil of combineer meerdere kussens op de bank, om op een eenvoudige manier wat kleur in de woonkamer te brengen. De sierkussens van Interieurvannu zijn niet alleen heel mooi, maar ook nog eens lekker zacht waardoor je een heerlijk comfortabel plekje kunt creëren in jouw woonkamer.

Vanaf: € 34,95