Ladeblok

Ladeblok kopen?

Een ladeblok zorgt voor extra opbergruimte op de werkplek zodat je alle belangrijke papieren en documenten voor je werk, bij de hand hebt. Door te kiezen voor een ladeblok in dezelfde stijl als jouw bureau, dan kun je deze onder het bureau neerzetten zodat het net één geheel lijkt. Een ladeblok in een andere stijl uitzoeken kan natuurlijk ook, dit zal zorgen voor wat meer contrast op de werkvloer.
8 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
8 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Ladeblok afstemmen op het bureau

Perfectionisten zien vaak niet alleen hun bureau graag schoon en opgeruimd, maar het liefst hun gehele werkplek. Een ladeblok biedt de mogelijkheid om onnodige prullen en troep uit het zicht op te ruimen, zodat er geen overbodige spullen op het werkblad blijven slingeren. Door te kiezen voor een ladeblok die bijvoorbeeld behoort tot dezelfde serie als het bureau of laptoptafel dan ben je ervan verzekerd dat deze perfect aansluit op het bureau en perfect afgestemd kan worden op de werkplek. Zo ontstaat er een overzichtelijke werkplek, waar je jezelf volledig kunt focussen op jouw werk. Laat de productieve werkdag maar beginnen!

Ruimte op de werkplek

Een ladeblok heeft uitschuifbare lades, waarin documenten, kantooraccessoires zoals een nietmachine of een perforator maar ook lekkere snoepjes opgeborgen kunnen worden. Veel van de ladeblokken uit het assortiment van Interieurvannu zijn voorzien van wieltjes aan de onderzijde, waardoor het kastje verrijdbaar is en eenvoudig mee kan schuiven naar verschillende delen van jouw werkplek. Biedt een ladeblok niet voldoende ruimte om al jouw spullen die je nodig hebt voor het werk in op te bergen? Dan kun je natuurlijk ook een andere kantoorkast, ladekast of dressoir in jouw werkruimte neerzetten. Deze kasten zijn vaak een formaat groter en bieden dus net dat beetje extra ruimte waar je behoefte aan kunt hebben. Een combinatie maken van verschillende kasten uit dezelfde serie kan natuurlijk ook!

Ladeblok kopen bij Interieurvannu

Ben je op zoek naar praktische opbergruimte voor jouw werkplek, maar mag dit niet te groot zijn? Dan bieden de ladeblokken van Interieurvannu uitkomst! Door het kastje onder het bureau te schuiven, zal het ladeblok geen onnodige ruimte in beslag nemen op jouw werkplek en toch voldoende plek bieden om spullen op te bergen. Bekijk in het overzicht hierboven alle ladeblokken van Interieurvannu welke verkrijgbaar zijn voor de laagste prijsgarantie en bestel het blok naar keuze eenvoudig online. Zowel in Nederland als in België profiteer je van onze gratis levering op alle kantoormeubelen, waaronder alle ladeblokken!
 

Ladeblok. Ladeblok kopen? Een ladeblok zorgt voor extra opbergruimte op de werkplek zodat je alle belangrijke papieren en documenten voor je werk, bij de hand hebt. Door te kiezen voor een ladeblok in dezelfde stijl als jouw bureau, dan kun je deze onder het bureau neerzetten zodat het net één geheel lijkt. Een ladeblok in een andere stijl uitzoeken kan natuurlijk ook, dit zal zorgen voor wat meer contrast op de werkvloer.

Vanaf: € 67,00