Loungeset

Loungeset kopen

Lekker loungen in jouw eigen achtertuin terwijl het zonnetje schijnt. Bij het woord loungen hoef je niet meteen te denken aan grote loungebanken die heel veel ruimte innemen. Nee, ook voor een kleine tuin hebben wij de ideale oplossing! Een loungeset van wicker bijvoorbeeld, met comfortabele tuinstoelen en een mooie tuintafel. Bekijk hieronder de volledige collectie loungesets van Interieurvannu of neem een kijkje bij onze andere tuinmeubelen.
19 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
19 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Loungeset van wicker

Bij Interieurvannu heb je ruime keuze uit verschillende tuinmeubelen die bijvoorbeeld gemaakt zijn van wicker. Kies bijvoorbeeld voor een wicker loungeset welke handmatig gevlochten wordt en bestand is tegen de zon en allerlei andere weersinvloeden zoals regen en wind. Dankzij het weerbestendige materiaal kan de loungeset van wicker het gehele jaar buiten blijven staan, zonder dat het meubel zal verkleuren of dat het lelijker wordt.

Collectie loungesets

Wil je lekker van de zon kunnen genieten in jouw eigen tuin? Bekijk dan eens de loungesets uit de collectie van Interieurvannu. Hier heb je ruime keuze uit verschillende loungesets in allerlei kleuren en samenstellingen. Kies bijvoorbeeld voor een loungeset met losse tuinstoelen en een tuinbankje of kies voor een loungeset met een combinatie hiervan. Alle loungesets uit onze collectie worden geleverd inclusief tafel of hocker, zodat hier bijvoorbeeld drankje op geserveerd kunnen worden. Daarnaast worden de meeste loungesets van Interieurvannu geleverd inclusief zitkussens welke een zorgen voor een comfortabel en zacht zitcomfort.

Loungeset kopen bij Interieurvannu

Wanneer je graag een loungeset wilt toevoegen aan je eigen achtertuin, dan kun je hierboven een kijkje nemen in onze collectie. Kies bijvoorbeeld voor een loungeset in een lichte kleur of ga juist voor grijs wanneer dit goed past bij jouw tuin. Alle loungesets uit onze collectie kunnen eenvoudig online besteld worden via onze website. Wanneer je de loungeset in Nederland of België wilt laten bezorgen, dan kun je profiteren van de gratis levering op alle onze loungesets.
 

Loungeset. Loungeset kopen Lekker loungen in jouw eigen achtertuin terwijl het zonnetje schijnt. Bij het woord loungen hoef je niet meteen te denken aan grote loungebanken die heel veel ruimte innemen. Nee, ook voor een kleine tuin hebben wij de ideale oplossing! Een loungeset van wicker bijvoorbeeld, met comfortabele tuinstoelen en een mooie tuintafel. Bekijk hieronder de volledige collectie loungesets van Interieurvannu of neem een kijkje bij onze andere tuinmeubelen.

Vanaf: € 1.479,00