Matras

Matras kopen?

Een matras heeft een heel belangrijke functie voor een goede nachtrust. Zodra je in bed gaat liggen, bepaald het matras namelijk of je comfortabel ligt en dus heerlijk kunt slapen om de volgende dag volledig uitgerust wakker te worden. Hierbij is het belangrijk dat het matras voldoende ondersteuning biedt voor jouw lichaam, zodat je jezelf echt fit voelt bij het opstaan.

3 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
3 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Collectie matrassen

De bedden uit onze collectie worden meestal geleverd exclusief matras. Door een passend matras te bestellen bij jouwe nieuwe bed, zorg je voor een comfortabele plek om de nacht door te brengen. De matrassen van Interieurvannu zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De pocketvering matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zo vindt de één het erg belangrijk dat het matras vrij dik is terwijl de ander meer waarde hecht aan de mogelijkheid om de hoes af te kunnen ritsen. Door te kiezen voor een pocketvering matras met afritsbare hoes dan kun je zo nu en dan de hoes wassen in de wasmachine op 30 graden.

Pocketvering matras

De matrassen van Interieurvannu hebben allemaal een pocketvering. Een pocketvering matras heeft als voordeel dat het transpiratievocht snel en effeciënt afgevoerd kan worden. Daarnaast blijft het materiaal goed koel zodra het warmer wordt dankzij de goede luchtcirculatie. Een ander voordeel van een pocketvering matras is dat deze matrassen verschillende comfort zones heeft. Hierdoor kan het matras zorgen voor de optimale ondersteuning van het lichaam, wat zorgt voor een goede nachtrust.

Matras kopen bij Interieurvannu

Bekijk hierboven alle matrassen uit de collectie van Interieurvannu. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken, dan kun je het matras eenvoudig online bestellen via de website. Wanneer je vragen hebt over een matras op onze website, dan staan wij je graagte woord. In Nederland en België profiteer je van onze gratis levering op alle meubelen en matrassen.

Matras. Matras kopen? Een matras heeft een heel belangrijke functie voor een goede nachtrust. Zodra je in bed gaat liggen, bepaald het matras namelijk of je comfortabel ligt en dus heerlijk kunt slapen om de volgende dag volledig uitgerust wakker te worden. Hierbij is het belangrijk dat het matras voldoende ondersteuning biedt voor jouw lichaam, zodat je jezelf echt fit voelt bij het opstaan.

Vanaf: € 304,00