Nachtkastjes

Nachtkastje kopen?

Een nachtkastje is een handige plek om een nachtlamp en een wekker op te zetten. Maar je kunt een nachtkastje ook gebruiken voor een glas drinken zodat je 's nachts je bed niet uit hoeft. Ook een spannend boek dat je aan het lezen bent, leg je vlak voordat je in slaap valt naast je op een nachtkast. Het is natuurlijk zonde als dit kastje vol komt te staan met spullen, daarom hebben wij in ons assortiment nachtkastjes met lades of deurtjes. Zo kun je alles netjes opbergen, zonder dat de slaapkamer er rommelig uitziet.

44 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
44 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Collectie nachtkasten

Ben je op zoek naar een nieuw nachtkastje voor naast het bed? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide collectie nachtkasten. Hier vind je kleine nachtkastjes die perfect aansluiten op een laag bed of die geschikt zijn voor in de slaapkamer van de kinderen. Wanneer je meer spulletjes wilt opbergen in een nachtkastje, dan kun je kiezen voor een groter formaat met een kastdeur en laatje zodat de spulletjes uit het zicht opgeborgen kunnen worden. 

Nachtkast combineren met het bed

De nachtkastjes uit ons assortiment kunnen perfect gecombineerd worden met de bedden van Interieurvannu. De nachtkasten en bedden die bij elkaar horen, hebben dezelfde naam zodat je het nachtkastje en het bed eenvoudig kunt matchen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een nachtkastje in een totaal andere kleur naast het bed te plaatsen, om zo jouw persoonlijke smaak door te voeren in de slaapkamer.

Nachtkastje kopen

In onze collectie zijn nachtkastjes te vinden in verschillende maten, kleuren en materialen. Zo kun je kiezen voor een nachtkastje in dezelfde stijl als het bed of juist een nachtkastje kopen in een totaal andere kleur. Bekijk hieronder het volledige overzicht van ons assortiment en bestel jouw favoriet eenvoudig online. In Nederland en België kun je profiteren van onze gratis levering op alle nachtkastjes.
 

Nachtkastjes. Nachtkastje kopen? Een nachtkastje is een handige plek om een nachtlamp en een wekker op te zetten. Maar je kunt een nachtkastje ook gebruiken voor een glas drinken zodat je 's nachts je bed niet uit hoeft. Ook een spannend boek dat je aan het lezen bent, leg je vlak voordat je in slaap valt naast je op een nachtkast. Het is natuurlijk zonde als dit kastje vol komt te staan met spullen, daarom hebben wij in ons assortiment nachtkastjes met lades of deurtjes. Zo kun je alles netjes opbergen, zonder dat de slaapkamer er rommelig uitziet.

Vanaf: € 35,00