Plafonniere

Plafonnière kopen?

Plafonnières of plafondlampen zorgen ervoor dat een gehele ruimte volledig verlicht zal worden, zonder al teveel ruimte in beslag te nemen. Deze lampen hangen namelijk direct tegen het plafond waardoor het de perfecte verlichting vormt voor kleine ruimtes of voor een ruimte met een laag plafond. Waar deze lampen voorheen voornamelijk in de badkamer of toiletruimte te vinden waren, zijn deze lampen ook steeds vaker terug te vinden in de woonkamer of bijvoorbeeld de slaapkamer.

Toon 1 van 48 de 92 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 92 totaal
Van laag naar hoog sorteren

Collectie plafonnières

In het lampen assortiment van Interieurvannu zijn verschillende soorten verlichting te vinden, waaronder een grote collectie hanglampen en plafonnières. De plafonnières uit onze collectie zijn heel uiteenlopend qua stijl, maar ook qua formaat. Zo zijn er verschillende vlakke lampen verkrijgbaar die direct aan het plafond hangen. Maar er zijn ook plafonnières verkrijgbaar met prachtige versieringen of lampen waarbij de verlichting niet direct ter hoogte van het plafond hangt.

Plafondlamp zorgt voor elegante verlichting

Doordat een plafonnière vaak een vlak design heeft, wordt er van het ontwerp niet al teveel verwacht. Toch hoeft een plafondlamp niet per se een eenvoudig design te hebben, dat bewijzen deze lampen uit onze collectie wel. Stuk voor stuk hebben de plafonnières van Interieurvannu een schitterend ontwerp en zorgen deze lampen voor een elegante toevoeging in het interieur. Hang de plafonnière bijvoorbeeld boven de eettafel voor een aangename verlichting met trendy uitstraling in de eethoek.

Plafonnière kopen bij Interieurvannu

In het overzicht hierboven vind je de volledige collectie plafonnières van Interieurvannu. Bij iedere plafondlamp vind je de benodigde informatie zoals de prijs, levertijd en afmetingen. Op onze website kun je de plafonnière naar wens heel eenvoudig online bestellen. Daarnaast profiteer je bij Interieurvannu zowel in Nederland als in België van de gratis levering op alle plafonnières en plafondlampen.

Plafonniere. Plafonnière kopen? Plafonnières of plafondlampen zorgen ervoor dat een gehele ruimte volledig verlicht zal worden, zonder al teveel ruimte in beslag te nemen. Deze lampen hangen namelijk direct tegen het plafond waardoor het de perfecte verlichting vormt voor kleine ruimtes of voor een ruimte met een laag plafond. Waar deze lampen voorheen voornamelijk in de badkamer of toiletruimte te vinden waren, zijn deze lampen ook steeds vaker terug te vinden in de woonkamer of bijvoorbeeld de slaapkamer.

Vanaf: € 49,00