Relaxfauteuil

Relax fauteuil kopen?

Fauteuils staan bekend als comfortabele stoelen die een plek bieden om lekker te ontspannen. De relaxfauteuils en relaxstoelen uit ons assortiment brengen het comfort naar een nog hoger level dankzij de ergonomische vorm en de mogelijkheid om de fauteuil volledig naar wens te verstellen. De relax fauteuils zijn verkrijgbaar in traditioneel leer design, maar ook in allerlei andere uitvoeringen zodat je de stoel perfect kunt afstemmen op jouw interieur.
29 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
29 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Ultieme ontspanning in een relaxfauteuil

Na een drukke dag is het heerlijk om lekker voor de televisie te kruipen in een comfortabele fauteuil. In dat geval biedt een relaxfauteuil de ultieme zitplaats, omdat deze stoelen op verschillende manieren verstelbaar zijn. Veel relaxfauteuils kunnen gekanteld worden, waardoor je de mogelijkheid hebt om languit te liggen en in sommige gevallen klapt er zelfs een voetensteun uit. Op deze manier kun je heerlijk languit relaxen en bijvoorbeeld een filmpje kijken of een klein dutje doen. Daarnaast zijn er relaxstoelen verkrijgbaar die geleverd worden met bijpassende hockers, uitgevoerd in hetzelfde design als de stoel. Grote kans dat de relaxfauteuil binnen de kortste keren de favoriete zitplaats in het interieur is!

Stijlvolle relaxstoel

Bij relaxstoelen wordt al snel gedacht aan een verstelbare stoel met een ouderwets design. Toch zijn deze relaxstoelen ook verkrijgbaar in een stijlvol design bij Interieurvannu, zodat je de comfortabele fauteuil kunt afstemmen op jouw interieur. Denk hierbij aan relaxfauteuils die volledig in leer of stof zijn uitgevoerd of bijvoorbeeld een combinatie hiervan waarbij de buitenkant van de stoel is uitgevoerd in leer en de zitting in stof voor een opvallend accent in het interieur. Daarnaast heb je de mogelijkheden om de relaxstoel te matchen met het bankstel, maar juist een compleet andere kleur of de stoel in een andere stof neerzetten dan de bank kan ook zorgen voor een speels accent in het interieur!.

Relaxfauteuil kopen bij Interieurvannu

Hieronder zijn de verschillende relax fauteuils te vinden uit het assortiment van Interieurvannu. Kies bijvoorbeeld voor een relaxfauteuil met hocker zodat je jouw benen wat rust kunt geven na een lange dag. Je kunt natuurlijk ook overwegen om een relaxfauteuil te bestellen die in verschillende standen ingesteld kan worden, zodat je de stoel in ligstand kunt zetten om comfortabel languit in de stoel te liggen. De relaxfauteuils zijn bij Interieurvannu verkrijgbaar voor de laagste prijsgarantie en eenvoudig online te bestellen. Daarnaast is de levering in Nederland en België altijd gratis op alle relax fauteuils.
 

Relaxfauteuil. Relax fauteuil kopen? Fauteuils staan bekend als comfortabele stoelen die een plek bieden om lekker te ontspannen. De relaxfauteuils en relaxstoelen uit ons assortiment brengen het comfort naar een nog hoger level dankzij de ergonomische vorm en de mogelijkheid om de fauteuil volledig naar wens te verstellen. De relax fauteuils zijn verkrijgbaar in traditioneel leer design, maar ook in allerlei andere uitvoeringen zodat je de stoel perfect kunt afstemmen op jouw interieur.

Vanaf: € 199,00