Salontafels

Salontafel kopen?

De salontafel is in veel gevallen het middelpunt van de woonkamer. Zonder dit tafeltje dat dichtbij het bankstel staat en net wat verder van het tv-meubel, zal jouw woonkamer nooit ‘af' zijn. Wanneer je een film wilt kijken dan staat er wat lekkers en drinken binnen handbereik op de salontafel. Daarnaast biedt de tafel de mogelijkheid om heerlijk met je benen languit te relaxen (wel oppassen dat de kinderen deze gewoonte niet overnemen!). De salontafels van Interieurvannu zijn verkrijgbaar in heel veel formaten en stijlen, zodat je zelf een combinatie kunt maken dat past bij het interieur. Kies voor een grote salontafel of bijvoorbeeld voor een salontafel van glas, een combinatie maken van meerdere salontafels kan natuurlijk ook! Laat je inspireren door onze salontafels in het overzicht hieronder!

Toon 1 van 48 de 290 totaal
Van laag naar hoog sorteren
Toon 1 van 48 de 290 totaal
Van laag naar hoog sorteren

SalontafelsSalontafels; groot en klein

Wil je een opvallend tafeltje in de woonkamer als blikvanger van het interieur of juist liever een salontafel afstemmen op de rest van jouw meubelen zoals bijvoorbeeld het tv-meubel dat meestal in dezelfde ruimte is terug te vinden? Bij Interieurvannu kan het allemaal. Ons assortiment bestaat uit grote, kleine, hoge en lage tafels en qua stijl is er ook ontzettend veel keuze. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een:

 

De materialen van het tafeltje hebben een grote invloed op de stijl, een houten salontafel zorgt er bijvoorbeeld voor dat er een warm accent wordt toegevoegd aan het interieur terwijl een hoogglans lak juist een moderne twist geeft. Glazen tafels kunnen zowel modern als tijdloos zijn en dit materiaal zorgt ervoor dat een ruimte optisch groter lijkt, ideaal voor bijvoorbeeld een klein appartementje of een woonkamer met weinig ruimte! Een luxe tafel tilt het niveau van de woonkamer naar een hoger level en zorgt voor een stijlvolle blikvanger in het interieur.

Een salontafel met opbergruimte

Aangezien de salontafel in het midden van de woonkamer staat, is de stijl en uitvoering van groot belang! Toch wordt er naast het design ook veel aandacht besteedt aan de functionaliteit van de tafel. Een salontafel met lades of een opbergplank zorgt er namelijk voor dat de tafel niet alleen mooi en praktisch is, maar ook gebruikt kan worden om kleine spulletjes op te bergen. Een plank onder het tafelblad zorgt er bijvoorbeeld voor dat je de onderkant van de salontafel als lectuurbak kunt gebruiken en jouw post netjes kunt opbergen. Lades geven de mogelijkheid om nog meer spulletjes kwijt te kunnen, zodat de rest van het interieur netjes en opgeruimd zal blijven!

Alle salontafels gratis thuisbezorgd

Hierboven vind je alle salontafels uit het assortiment van Interieurvannu. De stijlen lopen uiteen en ook qua formaat heb je ruime keuze. Naast deze aspecten kun je een salontafel ook kopen op basis van de functionaliteit, zodat je ervan verzekerd bent dat het tafeltje ook voldoende opbergruimte biedt. Kortom; voor ieder wat wils! Bestel de salontafel naar wens eenvoudig online bij Interieurvannu voor de laagste prijsgarantie. Profiteer daarnaast in Nederland en in België altijd van onze gratis levering op de volledige collectie salontafels!

Salontafels. Salontafel kopen? De salontafel is in veel gevallen het middelpunt van de woonkamer. Zonder dit tafeltje dat dichtbij het bankstel staat en net wat verder van het tv-meubel, zal jouw woonkamer nooit ‘af' zijn. Wanneer je een film wilt kijken dan staat er wat lekkers en drinken binnen handbereik op de salontafel. Daarnaast biedt de tafel de mogelijkheid om heerlijk met je benen languit te relaxen (wel oppassen dat de kinderen deze gewoonte niet overnemen!). De salontafels van Interieurvannu zijn verkrijgbaar in heel veel formaten en stijlen, zodat je zelf een combinatie kunt maken dat past bij het interieur. Kies voor een grote salontafel of bijvoorbeeld voor een salontafel van glas, een combinatie maken van meerdere salontafels kan natuurlijk ook! Laat je inspireren door onze salontafels in het overzicht hieronder!

Beoordeling: 9.9/5 gebaseerd op 10 beoordeling(en)
Vanaf: € 75,00