Schilderijen

Schilderij kopen?

Schilderijen zijn de ideale wanddecoratie om jouw persoonlijke smaak door te voeren in het interieur. Zo zal een schilderij bijvoorbeeld in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of eethoek zorgen voor een sfeervolle ambiance. Bij Interieurvannu heeft u keuze uit verschillende schilderijen met bijvoorbeeld opvallende kleuren of herkenbare afbeeldingen zoals de Eiffeltoren.

29 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
29 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Collectie schilderijen

In het assortiment van Interieurvannu heb je ruime keuze uit verschillende soorten woonaccessoires om het interieur volledig aan te kleden naar jouw persoonlijke smaak. Zo kun je jouw keuze baseren op het formaat van het schilderij, maar ook op het design of de kleursamenstelling. In onze collectie vind je onder andere schilderijen met bekende personen en grote steden. Deze afbeeldingen zijn gemaakt in surrealistische kleuren, waardoor het schilderij automatisch functioneert als opvallende blikvanger in het interieur.

Inspiratie door wanddecoratie

Een kale muur kan storend zijn en zorgen voor een kille uitstraling in het interieur. Kies bijvoorbeeld voor een van onze schilderijen om een kale muur op te fleuren in de woonkamer, maar een schilderij kan natuurlijk ook worden opgehangen boven de eettafel in de eethoek. Daarnaast kunnen schilderijen bijdragen aan de uitstraling van andere ruimtes, zoals de hal, de slaapkamer of bijvoorbeeld het kantoor. Kies bijvoorbeeld voor een schilderij waarop Einstein staat afgebeeld voor in het kantoor of de studeerkamer, zodat je jezelf kunt laten inspireren door deze bekende wetenschapper.

Schilderij kopen bij Interieurvannu

Hierboven vind je het overzicht met de volledige collectie schilderijen van Interieurvannu. Kies bijvoorbeeld voor een afbeelding met een bekende hotsport, een beroemd persoon of een grote stad. Bestel het schilderij naar wens eenvoudig online via de website en profiteer van onze laagste prijsgarantie. Zowel in Nederland als in België kun je profiteren van onze gratis thuisbezorging op alle schilderijen.

Schilderijen. Schilderij kopen? Schilderijen zijn de ideale wanddecoratie om jouw persoonlijke smaak door te voeren in het interieur. Zo zal een schilderij bijvoorbeeld in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of eethoek zorgen voor een sfeervolle ambiance. Bij Interieurvannu heeft u keuze uit verschillende schilderijen met bijvoorbeeld opvallende kleuren of herkenbare afbeeldingen zoals de Eiffeltoren.

Vanaf: € 39,00