Side-Table

Sidetable kopen?

Een sidetable is een praktisch meubel wat in vrijwel ieder interieur goed tot zijn recht zal komen. Deze tafels hebben namelijk een vrij smal formaat, waardoor sidetables geen onnodige ruimte in het interieur zullen innemen. Verder heb je hierdoor de keuze om de side table in verschillende delen van het interieur te plaatsen, van de woonkamer of slaapkamer tot bijvoorbeeld in de hal. Deze praktische tafels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en stijlen, zodat je de sidetable volledig kunt afstemmen op de rest van het interieur.

34 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
34 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Combineer bijpassende tafels

Interieurvannu heeft een ruime collectie tafels, waar voor ieder interieur een of meerdere tafels naar wens zijn te vinden. Wanneer je een bepaalde stijl wilt benadrukken in het interieur, dan kun je bijvoorbeeld meubels uit een complete serie combineren. Zo ben je ervan verzekerd dat de meubelen zijn uitgevoerd in hetzelfde design voor een bijpassend geheel in het interieur. Stem bijvoorbeeld de salontafel en eettafel op elkaar af en plaats tussen de woonkamer en de eethoek een sidetable tegen de wand om de stijl van deze tafels herkenbaar terug te laten komen.

De functie van sidetables

Afhankelijk van de plek waar sidetables neergezet worden, zijn deze vaak praktisch in gebruik. Als de smalle tafel bijvoorbeeld in de hal staat, dan biedt het tafelblad de perfect plek om je sleutels neer te leggen zodra je binnenkomt of wanneer er een spiegel boven hangt nog een laatste hand te leggen aan je uiterlijk. In de slaapkamer kan de side table bijvoorbeeld dienst doen als make-up- of kaptafel, terwijl de sidetable in de woonkamer voornamelijk een decoratieve functie heeft en ruimte biedt voor woonaccessoires.

Sidetable kopen bij Interieurvannu

Hierboven is het overzicht van de gehele collectie sidetables van Interieurvannu te vinden. Per side table vind je meer informatie zoals de afmetingen, de levertijd en voor welke prijs de sidetable verkrijgbaar is. Zo kun je eenvoudig de gewenste tafel bestellen die perfect past op de plek waar je deze neer wilt zetten. In de woonkamer mag de sidetable bijvoorbeeld een wat meer neutrale uitstraling hebben omdat er al voldoende meubels in deze ruimte te vinden zijn. In de hal kan de sidetable een van de weinige meubelen vormen, waardoor het tafeltje best wat meer mag opvallen. Bestel de sidetable naar wens eenvoudig online bij Interieurvannu voor de laagste prijsgarantie. Daarnaast kun je in Nederland en in Belgie altijd gebruik maken van onze gratis levering op alle meubels.
 

Side-Table. Sidetable kopen? Een sidetable is een praktisch meubel wat in vrijwel ieder interieur goed tot zijn recht zal komen. Deze tafels hebben namelijk een vrij smal formaat, waardoor sidetables geen onnodige ruimte in het interieur zullen innemen. Verder heb je hierdoor de keuze om de side table in verschillende delen van het interieur te plaatsen, van de woonkamer of slaapkamer tot bijvoorbeeld in de hal. Deze praktische tafels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en stijlen, zodat je de sidetable volledig kunt afstemmen op de rest van het interieur.

Vanaf: € 85,00