Slaapkamerset

Slaapkamerset kopen?

Een slaapkamer set van Interieurvannu bestaat uit meerdere slaapkamermeubelen die perfect bij elkaar passen. Op deze manier kun je met een set de gehele slaapkamer in één stijl inrichten. Iedere slaapkamerset uit ons assortiment draagt bij aan een trendy sfeer in de slaapkamer en je hebt de keuze uit verschillende kleuren en samenstellingen. Op deze manier kun je de slaapkamer altijd volledig naar wens inrichten met een set slaapkamermeubelen van Interieurvannu!

4 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
4 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Collectie slaapkamer sets

In het slaapkamer assortiment van Interieurvannu vind je allerlei slaapkamermeubelen om jouw slaapkamer volledig naar wens in te richten. Wanneer je kiest voor een van de 5-delige slaapkamersets uit onze collectie, dan ben je ervan verzekerd dat alle slaapkamermeubels op elkaar aansluiten. In de collectie heb je de keuze uit verschillende stijlen en kleuren. Zo kun je kiezen voor een compleet witte of zwarte set, maar je kunt ook kiezen voor een set waarbij de slaapkamermeubelen zijn uitgevoerd in een combinatie van deze kleuren. Wanneer je een slaapkamermeubel uit een van de sets liever apart wilt bestellen, dan kan dat natuurlijk ook via onze website. Bekijk de desbetreffende categorie om het slaapkamermeubel los te bestellen.

Bijpassende slaapkamermeubelen

Vrijwel alle slaapkamer sets uit ons assortiment bestaat uit vijf onderdelen. De sets bestaan uit een bed, nachtkastje, garderobekast, ladekasten spiegel. Iedere set is uitgevoerd in een andere stijl en/of kleur. Daarnaast zijn er een aantal sets uit dezelfde serie opgenomen, maar hierin verschillen bijvoorbeeld alleen de garderobekasten van elkaar. Bij de ene set is er bijvoorbeeld een 3-deurs garderobekast opgenomen en de andere slaapkamerset is uitgebreid met een grote garderobekast met maar liefst vijf of zes kastdeuren.

Complete slaapkamer set kopen

In het overzicht hierboven zijn alle complete slaapkamer sets opgenomen uit ons assortiment. Per set wordt aangegeven welke slaapkamermeubelen in de set zijn opgenomen. Daarnaast vind je er specifieke informatie zoals de prijs, afmetingen en de levertijd van de slaapkamermeubelen. Wanneer je een mooie slaapkamerset voor jouw slaapkamer hebt gevonden, dan kun je deze set eenvoudig online bestellen via onze website. In Nederland en België kun je profiteren van onze gratis bezorging op alle slaapkamersets.

Slaapkamerset. Slaapkamerset kopen? Een slaapkamer set van Interieurvannu bestaat uit meerdere slaapkamermeubelen die perfect bij elkaar passen. Op deze manier kun je met een set de gehele slaapkamer in één stijl inrichten. Iedere slaapkamerset uit ons assortiment draagt bij aan een trendy sfeer in de slaapkamer en je hebt de keuze uit verschillende kleuren en samenstellingen. Op deze manier kun je de slaapkamer altijd volledig naar wens inrichten met een set slaapkamermeubelen van Interieurvannu!

Vanaf: € 1.815,00